Members Caarax Napisano 12 Sierpnia 2022 Members Napisano 12 Sierpnia 2022 Witam, jestem tu pierwszy raz i mam konkretne pytanie do Was bardziej obeznanych w temacie. Mocno rozważam przeszczep włosów i miałem już wstępną konsultację u jednej z klinik Boję się tego, że zabieg może się nie udać, przeszczep nie przyjąć i tego, że nawet jak pójdzie dobrze to szybko znowu mi zaczną wypadać. Nie ukrywam że od jakiegoś czasu biorę środki dopingujące, które mam świadomość, że przyspieszyły u mnie łysienie. Już wcześniej wiedziałem, że mi wypadają, wiec świadomie po prostu przyspieszyłem ten proces. No więc czy przeszczep włosów koliguje z dalszym przyjmowaniem takich środków jak zewnętrzny testosteron? Czy po zabiegu można go brać? Ma ktoś może takie doświadczenia właśnie - przeszczep i doświadczenie z braniem testosteronu? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Members Plkk123 Napisano 12 Sierpnia 2022 Members Napisano 12 Sierpnia 2022 Nie powinno być problemu, sledze sporo osób z takiej branży którzy porobili sobie przeszczepy i włosy normalnie się trzymają mimo że mają w sobie tyle chemii że pewnie świecą w ciemności Cytuj
Members Caarax Napisano 12 Sierpnia 2022 Autor Members Napisano 12 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Plkk123 napisał: Nie powinno być problemu, sledze sporo osób z takiej branży którzy porobili sobie przeszczepy i włosy normalnie się trzymają mimo że mają w sobie tyle chemii że pewnie świecą w ciemności Dzięki, to mnie trochę uspokoiło Cytuj
Members gurney Napisano 15 Sierpnia 2022 Members Napisano 15 Sierpnia 2022 Jak będziesz brał fina to na testosteronie nic się nie będzie działo. Nikt tutaj nie ma szklanej kuli i nie potrafi wywróżyć w jakiej kondycji jest twój donor (tak on też podlega miniaturyzacji). Natomiast wszystkich środków DHT pochodnych typu: masteron, proviron, winstrol oraz nandrolony nie zablokujesz finasterydem bo to inny schemat metabolizacji. Cytuj
Members adam1991 Napisano 17 Sierpnia 2022 Members Napisano 17 Sierpnia 2022 a kreatyna a finasteryd? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi