Members szakal1222 Napisano 7 Września 2022 Members Napisano 7 Września 2022 Witam czy to możliwe że po jednej aplikacji około 2 ml topical finasterydu na skórę głowy dorwały mnie stany depresyjne? Dzień po użyciu czułem się odklejony i taki spłycony emocjonalnie, dziś jest drugi dzień i mam to samo, nie mam pojęcia czy to od nakręcenia się czy faktycznie tak może być i po jakim czasie wyjdzie mi to z obiegu? Jeżeli ktoś chętny to odsprzedam, to niestety nie dla mnie pozdrawiam i liczę na pomoc. Cytuj
Members looksmatters Napisano 7 Września 2022 Members Napisano 7 Września 2022 Myślę, że równie dobrze mógłbyś psiknąć sobie raz 2 ml wody i też miałbyś ten stan depresyjny Cytuj Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members arkadiusz098 Napisano 7 Września 2022 Members Napisano 7 Września 2022 3 godziny temu, szakal1222 napisał: Witam czy to możliwe że po jednej aplikacji około 2 ml topical finasterydu na skórę głowy dorwały mnie stany depresyjne? Dzień po użyciu czułem się odklejony i taki spłycony emocjonalnie, dziś jest drugi dzień i mam to samo, nie mam pojęcia czy to od nakręcenia się czy faktycznie tak może być i po jakim czasie wyjdzie mi to z obiegu? Jeżeli ktoś chętny to odsprzedam, to niestety nie dla mnie pozdrawiam i liczę na pomoc. Nie jest to mozliwe Cytuj
Members Grzegorz641 Napisano 8 Września 2022 Members Napisano 8 Września 2022 Nie panikuj pisałem ci na mesenger 😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi