Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć! Niestety mam bardzo duże uboki po topical Finie, dlatego szukam alternatywy.. co waszym zdaniem byłoby najlepsze żeby ominąć uboki w sferze seksualnej i psychicznej przy zatrzymaniu wypadania? Będę wdzięczny za każde info. 

• Members
Napisano (edytowane)
41 minut temu, PolskiEmigrant napisał:

W jakich ilościach i w jakiej częstotliwości stosowałeś fina?

Najpierw 1mg co dwa dni doustnie a potem topical roztwór 0.025% codziennie 1 ml. 
niestety uboki nie wmówione, bo ewidentnie problem z libido i mocno pogorszyły mi się objawy nerwicy natręctw..

Edytowane przez Jumpeeer7
  • Members
Napisano
40 minut temu, Jumpeeer7 napisał:

Najpierw 1mg co dwa dni doustnie a potem topical roztwór 0.025% codziennie 1 ml. 
niestety uboki nie wmówione, bo ewidentnie problem z libido i mocno pogorszyły mi się objawy nerwicy natręctw..

Ja też tak miałem i zamówiłem topical duta 0,025  ponoć tak nie przenika przez skalp i dużo osób ma mniejsze uboki albo i w ogóle, ale też się boje takich rzeczy bo sam mam nerwicę i się nakręcam

• Members
Napisano
5 minut temu, Jumpeeer7 napisał:

@Patro1995 dopiero zamówiłeś czy już stosujesz? Bo tez o tym myślałem ale boje się uboków…

Haha póki co leży już trzy dni, ale dziś zaczynam wieczorem, po finie też miałem podobne stany słabo na psychice i zmula taka, może dut inaczej zadziała

• Members
Napisano
46 minut temu, Patro1995 napisał:

Haha póki co leży już trzy dni, ale dziś zaczynam wieczorem, po finie też miałem podobne stany słabo na psychice i zmula taka, może dut inaczej zadziała

To trzymam kciuki żeby było dobrze :) daj znać po jakimś czasie jak działa ;)

• Members
Napisano
18 minut temu, Patro1995 napisał:

Jescze rozkminiam czy pierw minoxidil a potem topical czy na odwrót 

Ja niestety nie mam pojęcia jak lepiej bo minoxa już dłuższa chwile temu odstawiłem