Members kuglarz88 Napisano 10 Marca 2023 Members Napisano 10 Marca 2023 Przedstawiam swoją krótką relacje z pobytu w klinice Aestepool w Turcji. Nię będę opisywał przebiegu całego pobytu bo był już wielokrotnie wcześniej opisywany. U mnie wyglądało to podobnie jak w innych relacjach. Zarówno hotel jak i obsługa na miejscu na najwyższym poziomie. Polscy konsultanci z Wrocławia i Warszawy bardzo pomocni, pomagają w organizacji wszystkiego. Polska tłumaczka która opiekuje się nami na miejscu jak i również podczas zabiegu dba by wszystko przebiegało zgodnie z planem. Czułem ,że jestem w dobrych rękach. Jestem 5 lat po zabiegu mikropigmentacji. Pigmentem został pokryty wtedy tylko przód ponieważ środek i korona jeszcze się trzymały. Linię przeszczepu zrobiliśmy nieco niżej niż ta wyznaczona przez pigment. Cytuj
Members Abakan Napisano 11 Marca 2023 Members Napisano 11 Marca 2023 (edytowane) Prawdopodobnie pomyliłeś się z datą w tytule. Mógłbyś przesłać ostre zdjęcie donoru? Szczerze, na tym wygląda na dość mocno wyeksploatowany delikatnie mówiąc. 👍 dla Ciebie za relacje gdyż chyba sporo osób myśli nad tą klinika. Pzdr. Edytowane 11 Marca 2023 przez Abakan Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 11 Marca 2023 Autor Members Napisano 11 Marca 2023 (edytowane) Faktycznie pomyliłem sie z data w tytule. Nie bardzo widzę gdzie mógłbym to edytować i poprawić. Nie mam innego zdjęcia donoru z dnia zabiegu. Jedynie aktualne czyli równe 5 dni po zabiegu Edytowane 11 Marca 2023 przez kuglarz88 Cytuj
Members Abakan Napisano 18 Kwietnia 2023 Members Napisano 18 Kwietnia 2023 Jak sytuacja na głowie? Możesz podesłać jakieś zdjęcia? Miałeś robiony zabieg MP w sensie tatuaż? Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Members Napisano 20 Kwietnia 2023 Na ta chwile jestem 6 tygodni po zabiegu. Od 10 dnia po zabiegu włosy zaczęły wypadać. W 3-4 tygodniu wypadło około 95% włosów. Wydaje mi się że zaczyna coś kiełkować ale jednoznacznie nie jestem tego w stanie jeszcze stwierdzić. Jeśli chodzi o donor to są widoczne przerzedzenia szczególnie na bokach. Jak upłyną 3-4 miesiace zamierzam zrobić mikropigmentacje na tych bokach. Jeśli chodzi o przód to miałem robiony tatuaż jakies 5 lat temu. Linia włosów przy przeszczepie została zrobiona nieco niżej niż miałem tatuaż co widać na zdjęciu. Tam gdzie widoczne zaczerwienienie tam nie ma tatuażu. Poniżej zdjęcia 6 tygodni po zabiegu. Cytuj
Members Abakan Napisano 20 Kwietnia 2023 Members Napisano 20 Kwietnia 2023 Dzięki. Mam praktycznie identyczną sytuację na głowie, strukturę włosa dlatego liczę że będziesz kontynuował sumiennie ten wątek. Trzymam kciuki. Pzdr. Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Members Napisano 7 Czerwca 2023 Mała aktualizacja bo minęły 3 miesiace od zabiegu. Cytuj
Members Abakan Napisano 8 Czerwca 2023 Members Napisano 8 Czerwca 2023 Najlepiej gdybyś poprosił kogoś o zrobienie zdjęcia, przydało by się złapać ostrość bo na tych niestety niewiele widać. Fotka donoru też myślę wiele osób by interesowała. Tak jak napisałem wyżej moja sytuacja jest praktycznie 1:1 tożsama z twoją dlatego jestem mega ciekawy co z tego będzie. Na chwilę obecną jesteś zadowolony? Cytuj
Members SKY87VX Napisano 9 Czerwca 2023 Members Napisano 9 Czerwca 2023 Cześć, stosujesz fin i minox? Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Members Napisano 11 Czerwca 2023 Stosuje RU w KB Solution plus biotyna, cynk, selen organiczny. Rozważam dołożenie minoxa w tabsach. Macie jakies sprawdzone źródło? Poniżej zdjęcia donoru przy dłuższych bokach. Docelowo będę je golił na 1-3mm i ewentualnie pigmentacja. Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Members Napisano 25 Grudnia 2023 Witam, mija 9 miesięcy od mojego zabiegu w Aestepool. Chciałbym się podzielić swoim efektem z którego jestem bardzo zadowolony. Przez pierwsze miesiące po zabiegu stosowałem RU w kb. Na początku wszystko było ok, ale po 2-3 miesiącach zaobserwowałem że włosy zaczęły delikatnie lecieć. Przeszedłem na topical Fin który zatrzymał łysienie a dodatkowo poprawił gęstość i jakość włosów. Zauważyła to również moja fryzjerka twierdząc że jest w ,,szoku”, że przez miesiąc tak znaczna poprawa. Zależało mi na właściwych kątach wszczepiania. Włosy super się układają. Dokładnie tak jak ustaliliśmy to z Doktorem Altanem na konsultacji. Z tego miejsca chciałbym również podziękować całej załodze Aestepool za doskonała organizację i Doktorowi Altanowi za efekt który przerósł moje najśmielsze oczekiwania 1 Cytuj
Members m123456 Napisano 25 Grudnia 2023 Members Napisano 25 Grudnia 2023 Gratuluje efektu jest super Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023
Members Kazi Napisano 25 Grudnia 2023 Members Napisano 25 Grudnia 2023 Gratuluje efektu i szanuje za dowiezienie relacji Cytuj
Members dxd017 Napisano 26 Grudnia 2023 Members Napisano 26 Grudnia 2023 Gdzie kupiłeś topical fina? Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Members Napisano 26 Grudnia 2023 Od Patryka z forum. Z czystym sumieniem mogę polecić. Duży progres nastąpił odkąd zacząłem go stosować. Cytuj
Members Zakolinho Napisano 26 Grudnia 2023 Members Napisano 26 Grudnia 2023 Kupiłeś na bazie minoksa czy coś innego? Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Members Napisano 26 Grudnia 2023 Finasteryd w kB Solution stosuje bo w glikolu podrażnia skórę. Co do minoxa to planuje dołożyć ale raczej oralnie w tabletkach. Na tą chwilę włosy wyglądają na zdrowe i są w dobrej kondycji, nie obserwuję by wypadały więc jakoś nie czuję ciśnienia na tego minoxa. Może za jakiś czas doloze do kuracji Cytuj
Members Zakolinho Napisano 26 Grudnia 2023 Members Napisano 26 Grudnia 2023 0,025 ℅? 1 ml dziennie? Gratuluję rezultatów:) Cytuj
Members kuglarz88 Napisano 26 Grudnia 2023 Autor Members Napisano 26 Grudnia 2023 Około 0,8-1 ml codziennie wieczorem po umyciu głowy. Dzięki Zakolinho 👍 Cytuj
Members dxd017 Napisano 31 Grudnia 2023 Members Napisano 31 Grudnia 2023 W dniu 26.12.2023 o 16:20, kuglarz88 napisał: Około 0,8-1 ml codziennie wieczorem po umyciu głowy. Dzięki Zakolinho 👍 To przebadane jest jakoś wgl? Nigdy nie wiadomo co tam w środku jest Cytuj
Members Radek Napisano 7 Stycznia 2024 Members Napisano 7 Stycznia 2024 No właśnie, nie wiadomo co tam Patryk nawsadzał do środka xd Cytuj Fin
Moderators Nerd Napisano 8 Stycznia 2024 Moderators Napisano 8 Stycznia 2024 W dniu 11.03.2023 o 11:08, kuglarz88 napisał: Faktycznie pomyliłem sie z data w tytule. Nie bardzo widzę gdzie mógłbym to edytować i poprawić. W edycji pierwszego posta. Autorzy mogą edytować swoje posty Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members smutny12 Napisano 9 Stycznia 2024 Members Napisano 9 Stycznia 2024 23 godziny temu, Nerd napisał: W edycji pierwszego posta. Autorzy mogą edytować swoje posty Przez kilka minut od dodania 🙄 2 Cytuj
Members Radek Napisano 14 Stycznia 2024 Members Napisano 14 Stycznia 2024 Super efekt i elegancki donor, nie widać ingerencji. Cytuj Fin
Rekomendowane odpowiedzi