Members tommek86 Napisano 19 Czerwca 2023 Members Napisano 19 Czerwca 2023 Cześć , stosował ktos kiedyś grzebień laserowy np. Hair max? Niby ma dopuszczenie fda. Były jakieś efekty? Cytuj
Members feegloo Napisano 19 Czerwca 2023 Members Napisano 19 Czerwca 2023 (edytowane) Nie stosowałem, aczkolwiek "dopuszczony" oznacza w tym przypadku "FDA cleared", niestety nie "FDA approved" Oznacza to tylko, że grzebień laserowy jest bezpieczny. Myślę, że jeśli ktoś blokuje DHT to może próbować stymulować laserem odrost, aczkolwiek nawet gdyby kosztował 500zł, osobiście nie chciałoby mi się codziennie spędzać 10-15 minut (jakikolwiek efekt zanika przy zaprzestaniu) Edytowane 19 Czerwca 2023 przez feegloo Cytuj
Members dxd017 Napisano 19 Czerwca 2023 Members Napisano 19 Czerwca 2023 Multimilioner Bryan Johnson w swoim protokole anti-aging uzywa laserowy hełm na włosy, a on stosuje tylko science based approach, więć powinien coś działać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi