Members dzialus Napisano 17 Marca 2013 Members Napisano 17 Marca 2013 Czytałem gdzieś ,że podobno cetyryzyna składnik np. Zyrtec stosowanego na alergie przeciwdziała wypadaniu włosów .Mam go w postaci plynnej i zastanawiam się czy nie wcierac go w skore głowy .czy ma ktos doświadczenia z cetyryzyną ?Obecnie od kilku lat stosuje Loxon 5% . Tak od pół roku zauważyłem ,że wlosów z przodu głowy ubyło Cytuj
Members ushikawa Napisano 17 Marca 2013 Members Napisano 17 Marca 2013 W zeszłym roku, w pewnym momencie pojawił się gdzieś taki news, że to działa i na jednym z zagranicznych for zebrała się grupka osób, która stosowała rozpuszczony Zyrtec. Ciekawe jak efekty, bo przyznam, że nie śledziłem tego. Cytuj
Members Johnyy Napisano 18 Marca 2013 Members Napisano 18 Marca 2013 Jestem alergikiem i stosuje Zyrtec w okresie letnim. Nigdy sie nad tym nie zastanawiałem, ale myslę, że to możliwe ze Zyrtec zmniejsza wypadanie włosow, gdyż zazwyczaj latem wypada mi ich mniej. Jednak nie jest to jakiś super efekt. Zyrtec ma ten minus, ze jest się po nim strasznie sennym, często się po nim niewysypiałem. Nie wiem więc czy w okresie zimowym branie go to dobra metoda. Cytuj Aktualna kuracja: zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin wew: Biotyna, Witamina D + B12
Members Joseph Napisano 24 Marca 2013 Members Napisano 24 Marca 2013 http://www.alopezie.de/fud/index.php/t/22909/ <-- przepuść sobie przez translator jeśli nie znasz języka. W stopce Minoxa są jego efekty po Cet, niestety zatrzymały sie na kilku milimetrach długości :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi