Members bejker Napisano 20 Maja 2013 Members Napisano 20 Maja 2013 Słuchaj, nie wiedziałeś, że Vrdoljak ma perukę i broniłeś, że nie ma. Jak cię uświadomiono, próbujesz na siłę zgrywać internetowego bohatera i dowcipnisia. No to musi mieć zarąbistą peruke, skoro ktoś tego nie widział. Zresztą przy dobrych systemach nie ma szans na zobaczenie czy to jest peruka, przy dobry doborze koloru, to są normalne włosy tylko przyczepione. Cytuj
Gość Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Perukę zawsze z bliska widać. U tego Vrdoljak widać wyraźnie. Ale właściwie o co wy walczycie? Podobają wam się te peruki to noście. Próbujecie chyba na siłę wmówić sobie, że to dobre rozwiązanie. Cytuj
Gość Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Zgadzam się, widać że jest to peruka i to nie tylko z bliska. Miałem kiedyś pomysł, żeby zainwestować w system i nawet byłem na konsultacji. Dopiero jak zobaczyłem jak to wygląda, stwierdziałem że lepsza jest już łysina. W tym czasie co miałem wizytę było kilku klientów, którzy byli po i przed "zabiegiem", dodam że średnia ich wieku to ok 60-70 lat. Może to przypadek Cytuj
Gość Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 To nie przypadek. Takie "rozwiązanie" może młodego mężczyznę wpędzić w jeszcze większą depresję niż łysina. I tak każdy będzie wiedział, że to peruka i podśmiewał się po kontach. Nie inaczej zapewne jest wśród piłkarzy Legii. Zresztą, zapytajcie o wrażenia odnośnie takiej peruki nijakiego xattica, może to was przekona. Temat był wielokrotnie wałkowany na starym forum, nie było jednego zadowolonego. Cytuj
Members ushikawa Napisano 20 Maja 2013 Members Napisano 20 Maja 2013 Jak widać Vrdoljak nie narzeka. Ale on pewnie zrobił sobie przeszczep i przez pewien czas przykrywał odrastające włosy peruką. Tak to przynajmniej wygląda na wklejonym przeze mnie filmie. Cytuj
Members bejker Napisano 21 Maja 2013 Members Napisano 21 Maja 2013 Akurat peruka peruce nie równa, powiedzmy sobie szczerze że handsome i inne tego typu firmy w Polsce to ściema. Akurat na świecie jest kilka firm które oferują rozwiązania przy których, przy pewnych fryzurach praktycznie nie da się zauważyć różnicy, gdzie zaczyna się a gdzie kończy peruka... i czy są to naturalne włosy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi