Members antydhtor Napisano 20 Kwietnia 2024 Members Napisano 20 Kwietnia 2024 Systemy włosów aby uzyskać niską linię bez robienia HT coraz bardziej popularne. Na razie wśród kobiet, ale myślę, że producenci tego jak i fryzjerzy nie pogardziliby pieniędzmi aby mi to zrobić. Może kiedyś wytestuję, choć pewnie aby to zrobić też trzeba gdzieś za granicę jechać. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 30 Czerwca Autor Members Napisano 30 Czerwca Zastanawiam się nad wypróbowaniem takiej opcji jak na powyższym filmie w swoim przypadku, ale z tą różnicą, aby system przykleić tylko na obszar między moją naturalną linią, a narysowaną linią (a nie nakładaniu całości na swoje włosy) - jak na poniższym zdjęciu - do tego celu wykorzystałem jedno z moich starych zdjęć, na które naniosłem linię mniej więcej jak ma być i aby to zobrazować - w programie komputerowym, i nie jest to dokładna linia narysowana pisakiem na czole, ale dobrze obrazuje o co chodzi. Jednak zastanawia mnie kwestia wytrzymałości na tak wąskim obszarze, i przy zastosowaniu systemu długości 50-60'' i 300% gęstości, czy klej na konstrukcji cienkiej siatki poradzi sobie w takim przypadku z taką masą i tym samym też oddziaływaniem dość sporych sił przy myciu, czesaniu, robieniu fryzury, czy jakimś przypadkowym targnięciu...? Dodam, że przez cały dzień te dodatkowe włosy z systemu, byłyby związane razem z własnymi natywnymi, co chyba pozytywnie wpływałoby na trwałość i dodatkowo w jakiś tam sposób zmniejszało przenoszenie siły grawitacji, oraz innych sił działających w przypadku nie spięcia tych włosów z natywnymi, a tym samym i ryzyko oderwania. Co w tej kwestii myślą forumowicze, którzy kiedykolwiek mieli jakąś styczność z użytkowaniem systemów ? Jaka mniej więcej siła potrzebna jest zawsze do naderwania systemu na siatce ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi