Members sorin88 Napisano 22 Maja 2024 Members Napisano 22 Maja 2024 cześć, walkę z łysieniem zacząłem od Waszego forum w listopadzie 2022. O dziwo efekty były bardzo obiecujące, co będzie widoczne na załączonych zdjęciach. w Kwietniu miałem satysfakcjonujący odrost. Wszystko zaczęło się sypać maj kwiecień 2023. Dodam ze sam sobie robie repigmentacje. Wytrzymałem do stycznia 2023. Moja kuracja to był Fin 1 dziennie, minox 2 x dziennie, Vitapil, szampon biotebal, nizoral, dermaroller 2 razy w tyg. Sporo witamin Now Foods Adam, trochę żelaza. W lutym wszedłem na Duta, dodałem ru58841 z finem. w maju po obejrzeniu kilku filmów na yt wszedłem na dut rano, fin wieczorem. Dodam ze przez pierwsze miesiące kuracji brałem olejek cbd. Właśnie przez około pół roku. Teraz od miesiąca biorę znowu. Obecnie leci sporo włosów. Sytuacja wygląda chyba gorzej niż na początku. Panowie co robić? czy to shedding czy po prostu moje łysienie jest za mocne, czy może olejek cud zakłóca mocno działanie leków? Ktoś ma jakieś doświadczenie? pierwsza fotka listopad 2022, potem dwie z marca 2023 i ostatnie dwie zrobione dziś Cytuj
Members antydhtor Napisano 13 Grudnia 2024 Members Napisano 13 Grudnia 2024 A jak sytuacja wygląda teraz? Masz dość silną kurację, zatem powinno się coś poprawić. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi