Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Mnie ogólnie przerzedzaja sie wlosy najbardziej prawy przód, od 3 lat stosuje proscar, używałem spectrum F7, kirkland 5% oraz najnowszy scam vichy neogenic . ogólnie boje sie lnienia zależy na odroscie, czy kuracja niesie jakieś skutki uboczne?

• Members
Napisano

Tak

rozwolnienie

Boszzee co tam lata badań i pompowanych milionów tutaj chłopaki dadzą radę

Myślę że największe korporację zainteresują się tą miksturą

Wiem,że nadzieja umiera ostatnia ale nie mogłem się powstrzymać

• Members
Napisano
Tak

rozwolnienie

Boszzee co tam lata badań i pompowanych milionów tutaj chłopaki dadzą radę

Myślę że największe korporację zainteresują się tą miksturą

Wiem,że nadzieja umiera ostatnia ale nie mogłem się powstrzymać

Tutaj chodzi głównie o użycie innej bazy, składniki aktywne pozostają te same co był w badaniach i są dostępne jako lek na łysienie.

• Members
Napisano

Nie ma skutecznego leku na łysienie i tyle w temacie.Jeżeli dla kogoś znane wszystkim dostępne leki są skuteczne to życze powodzenia(obojętnie jak zestawione) bo to tylko odroczenie wyroku + spory uszczerbek na zdrowiu. Nie warto !! Wszystkie te wasze wcierki są tylko półśrodkami z efektami raczej życzeniowymi lub krótkotrwałymi także myślę że Wam zdrowia braknie na te specyfiki. Szkoda życia ! ale róbcie jak chcecie .... trochę to zabawne

Napisano
.... trochę to zabawne

A co proponujesz? Może dla odmiany wymyślisz coś mniej zabawnego.

Napisano

Off-top przeniesiony do Czy warto eksperymentować ?

Rami ostrzeżenie, za trolowanie i rozwalanie tematów w których i tak nie zamierza uczestniczyć.

Nie po raz pierwszy z resztą - poprzednio nic nie wnoszące bluzgi i wyśmiewanie, były w temacie zabiegu aleksego z działu chirurgii.

3 ostrzeżenia = czasowe zawieszenie konta.

• Members
Napisano

1.Obecny stan na głowie + zdjęcie

viewtopic.php?f=6&t=825

2.Historię używanych środków

Nie wspominając o suplementach typu saw, biotyna, skrzyp i wiele innych.

-Finasteryd od marca 2012 roku do teraz.

-Minoksidil 5% od stycznia do kwietnia, porzucony z powodu braku efektów stosowania

3.Stan włosów innych członków w rodzinie, żeby można było mniej więcej określić stopień agresywności

Od strony matki wszyscy mieli gęste włosy, dziadek w wieku 70 lat gęste włosy, babka dalej ma gęste, a w młodości miała włosy do ud. Od strony ojca wszyscy łysieli jak leci, ojciec w młodym wieku stosował różne substancje, lecz poważnie zaczął łysieć w wieku 30 lat (obecnie NW5), ja odziedziczyłem łysienie po dziadku, łysiał tak jak ja już w wieku 20 lat (tak samo duże zakola, czubek nie wiem, nie potrafię stwierdzić jaką miał sytuację na głowie, strzelam, że NW5, może NW6. Osobiście bym się określił jako NW3V

Z Twoim zaleceniem Ziom "bez minoksa", aczkolwiek zauważyłeś, że zakola również mam spore, także do ustalenia.

• Members
Napisano

tak liposomy z prawdziwego zdarzenia, wytworzone od podstaw. Za same urządzenia zapłaciłem kilka tys zł (stypendium się do czegoś przynajmniej przydało heh)

• Members
Napisano
tak liposomy z prawdziwego zdarzenia, wytworzone od podstaw. Za same urządzenia zapłaciłem kilka tys zł (stypendium się do czegoś przynajmniej przydało heh)

Miałbym do Ciebie kilka pytań otóż czy RU zamknięte w liposomach dłużej utrzymuję się w skalpie aniżeli w Kb solutions oraz jaki jest ostateczny skład obu produktów i czy cena nie uległa zmianie?

• Members
Napisano

Czy stosowanie 2 formulacji będzie wystarczające?bo z tego co wiem minoxidil powinno się stosować 2 razy dziennie lub czy można stosować Pańska formulację 2xdziennie po 0,5ml?

• Members
Napisano

to są liposomy, które w skórze są znacznie mocniej kumulowane. 1x dziennie powinno być wystarczająco. Ale jak sama nazwa mówi "eksperyment" nie wiemy dopóki nie przetestujemy

• Members
Napisano

Jeśli byłaby takowa możliwość to w przyszłości może zrobisz coś o czym kiedyś pisałeś:"siarczan minoxidilu + adenozyna + dkk1-inhibitor(zatrzymuje łysienie) + vit b12 + biotyna + kwas retinowy) albo inne wariacje".

Mogę wiedzieć co właściwie robi witamina b12 sorki że tak poza tematem.

• Members
Napisano

Rozumiem zaufam na słowo:)A możesz mi i innym użytkownikom przybliżyć działanie apigeniny hortensji ogrodowej bo sam nie wiem jaki wpływ na łysienie może mieć kwiatek.