Members patricck1991 Napisano 6 Lipca 2013 Members Napisano 6 Lipca 2013 Witam, proszę o radę jaki kolor nanogenu wybrać - oto moje wlosy http://www.sendspace.pl/file/pic/f8f8dc ... bb5f4/viewa tu kolory nanogeny http://www.nanogen.pl/images/nanofibres ... ours-l.gifNanogen bedzie chyba ok prawda? Cytuj
Members Skald Napisano 6 Lipca 2013 Members Napisano 6 Lipca 2013 Do czego chcesz konkretnie ten nanogen używać? Przerzedzeń nie widzę jakiś specjalnych, a zakoli jako takich nanogenem raczej nie przykryjesz. Może sprecyzuj czego oczekujesz, doradzimy odpowiedni środek Cytuj Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.http://www.fusehairpolska.blogspot.com Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.
Members patricck1991 Napisano 7 Lipca 2013 Autor Members Napisano 7 Lipca 2013 Chodzi o czubek głowy i tam tego nanogenu bym używał. Przerzedzenia mam właściwie tylko na samym czubku (taka genetyka). Jak widać mam długie włosy, a jedynie tam mam "prześwity" skóry głowy. Jakieś rady? Cytuj
Gość Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 na tych zdjęciach nie widać, żebyś potrzebował używać nanogenu. Poza tym weź pod uwagę to, że możesz się od niego uzależnić i wydawać sporo kasy. Masz dłuższe włosy i według mnie będziesz go sporo używał. Ja go używam od kilku lat i pomimo tego, że doskonale maskuje moje przerzedzenia wolałbym go nie odkryć. Moje skutki uboczne używania "nanogenu" (ja używam Dermax):- koszt 200-250 zł miesięcznie- nie potrafię wyjść na ulicę bez jego użycia- codziennie rano poświęcam 20-30 minut na jego nałożenie- od jakiegoś czasu mam wrażenie, że widać "nanogen" na moich włosach i unikam "bliskości wzrokowej" ludzi z moimi włosami (widać jakby popiół na włosach)- podczas sypania mikrowłókna "lądują" na podłodze, lustrze - po prostu brudzą mieszkanie- mikrowłóka zostawiają ślad na ubraniach, pościeli i innych materiałach - przy intensywnym wysiłku i poceniu się z mikrowłókien robią się grudy, które wałkują się na skórze głowy. Cytuj
Members tom555 Napisano 7 Lipca 2013 Members Napisano 7 Lipca 2013 Przesadzasz, jak chce używać to niech używa - po to jest. Ja stosuję HSR i mi starcza na ok 4 miesiące. Na sam czubek to mu starczy na 6 jak nie dłużej. Jak dla mnie to kolor jaki bym zamówił na Twoim miejscu to ciemny brąz Cytuj
Gość Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Przecież ja mu nie zabraniam....... niech używa........ Cytuj
Members patricck1991 Napisano 7 Lipca 2013 Autor Members Napisano 7 Lipca 2013 chce sprawdzić jak to wygląda w praktyce, dziękuję za wszystkie odpowiedzi wlasciwie nie pytalem, nanogen jest ok, czy moze macie inne doswiadczenia? Cytuj
Members alibaba Napisano 8 Lipca 2013 Members Napisano 8 Lipca 2013 Moim zdaniem jeśli to w Twoim nicku to rok urodzenia to mając 22 lata i przerzedzony czubek chcesz używać nanogenu? Jesteś pewien, że to dobry pomysł? Jeśli faktycznie jesteś tak młody to za moment włosów możesz nie mieć a najgorsze co może być to szok dla postronnych. Najpierw niby gęstwina (z nanogenem) i nagle łysina. Oczywiście rób jak uważasz ale wg mnie to nanogen szybciej nadaje się dla kogoś w moim wieku czyli ok. 40tki, choć sam nie używam. Ewentualnie dla kogoś kto ma już jako tako ustabilizowaną sytuację na głowie. W Twoim przypadku, w tym wieku to będzie się prawdopodobnie zmieniało jak w kalejdoskopie a już widzę, że zaczynasz stosować zaczeski na pożyczkę. Daj spokój z cudami, ogól łepetynę i idź na laski zamiast pakować na głowę to gówno. Cytuj
Members patricck1991 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Members Napisano 9 Lipca 2013 przód mi nie poleciał ani troche, a jedynie czubek jest przerzedzony, a taka fryzure robilem od zawsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi