Gość Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Składam zamówienie na Swanson Vitamins. Przydałaby się 1-2 dodatkowe osoby dla obniżenia kosztów wysyłki. Ja zamawiam to i to - na pogrubienie włosów, a także suplementy dla mamy na regenerację złamanej nogi. Z poprzednich zakupów byłem zadowolony, ale kończą mi się zapasy. Jeśli ktoś się chcę dołączyć, to zapraszam. Cytuj
Members bejker Napisano 25 Lipca 2013 Members Napisano 25 Lipca 2013 Hej Lion, mozesz mniej wiecej powiedziec ile wyjda koszty przesylki? Cytuj
Gość Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Ostatnio dałem $67.44 za produkty i $39.42 za przesyłkę. Niestety znaczna część kosztów przesyłki (co najmniej 25$) to stała wartość i doliczą ci ją nawet gdybyś zamówił jedną kapsułkę.Dlatego opłaci się zamówić we dwóch. Wtedy koszty stałe idą na pół, a koszty zmienne tak jak przypadają na zamówienie danej osoby. Cytuj
Members kulu Napisano 26 Lipca 2013 Members Napisano 26 Lipca 2013 Jeśli znajdę jakieś promo code do sklepu Swansona to odświeże mój wątek. No chyba, że nie potrzeba Cytuj
Gość Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Nieaktualne, zamowilem sam. PS.Kody mi nie zadzialaly. Cytuj
Members ushikawa Napisano 20 Października 2013 Members Napisano 20 Października 2013 Byłem sceptyczny z tym zamawianiem z zagranicy i z zaufanych źródeł, ale jednak muszę przyznać rację. http://www.biomedcentral.com/content/pd ... 11-222.pdf Jak by się komuś nie chciało tego studiować, to w skrócie. Obszerne badanie różnych "ziółek". Ponad połowa nie zawiera głównej substancji! Wypełniacze, zanieczyszczenia, substytuty, złe opisy. Jedynie do 2 producentów na 12 nie było zastrzeżeń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi