Members Piotrzel Napisano 12 Września 2024 Members Napisano 12 Września 2024 Cześć. Będę wdzięczny za Wasze przemyślenia 1. Czy ktokolwiek zdecydował się bez fina i wiąże jego brak z późniejszymi problemami ? Innymi słowy, czy jeśli nie brał po przeszczepie, to czy żałuje ? 2. Niewiele piszecie albo nie wyłowiłem w Waszych relacjach na którą opcję z 3 proponowanych w Aesteopool się zdecydowaliście. Czy opcja najdroższa (w której prof. ma jeden zabieg dziennie tylko dla Was) - warta jest dopłaty ? 3. Kogo polecacie do niezależnej konsultacji trychologicznej Kraków/Warszawa/Lublin/Rzeszów ? Cytuj
Members davidicke1 Napisano 16 Września 2024 Members Napisano 16 Września 2024 W dniu 12.09.2024 o 21:31, Piotrzel napisał: Cześć. Będę wdzięczny za Wasze przemyślenia 1. Czy ktokolwiek zdecydował się bez fina i wiąże jego brak z późniejszymi problemami ? Innymi słowy, czy jeśli nie brał po przeszczepie, to czy żałuje ? 2. Niewiele piszecie albo nie wyłowiłem w Waszych relacjach na którą opcję z 3 proponowanych w Aesteopool się zdecydowaliście. Czy opcja najdroższa (w której prof. ma jeden zabieg dziennie tylko dla Was) - warta jest dopłaty ? 3. Kogo polecacie do niezależnej konsultacji trychologicznej Kraków/Warszawa/Lublin/Rzeszów ? Też myślę o Aestepool i mialem nawet konsultację online ale nie dostałem informacji od konsultantki o 3 różnych opcjach na zabieg ? Cytuj
Members W.W Napisano 16 Września 2024 Members Napisano 16 Września 2024 (edytowane) 2 godziny temu, davidicke1 napisał: Też myślę o Aestepool i mialem nawet konsultację online ale nie dostałem informacji od konsultantki o 3 różnych opcjach na zabieg ? W pliku pdf z ofertą który dostaje się po konsultacji powinny być przedstawione trzy opcje: standard, premium oraz wyjazd grupowy. Edytowane 16 Września 2024 przez W.W Cytuj
Members davidicke1 Napisano 16 Września 2024 Members Napisano 16 Września 2024 A no tak teraz zauważyłem pdfa z ofertą 🙉 Co daje ten pakiet premium, jedynie to że tego dnia będzie wykonywany w klinice tylko mój zabieg ? A jakie to daje mi korzyści ? Cytuj
Members Piotrzel Napisano 17 Września 2024 Autor Members Napisano 17 Września 2024 Szkoda, że ludzie nie piszą którą z opcji wykupili... Cytuj
Members ad7 Napisano 22 Września 2024 Members Napisano 22 Września 2024 1. Czy ktokolwiek zdecydował się bez fina i wiąże jego brak z późniejszymi problemami ? Innymi słowy, czy jeśli nie brał po przeszczepie, to czy żałuje ? Prześledź moją relację. Ja nie brałem i nie biorę fina, jadę za to na suplementacji. Odpowiadając na twoje pytanie - nie, nie żałuję, że nie biorę fina po przeszczepie 2. Niewiele piszecie albo nie wyłowiłem w Waszych relacjach na którą opcję z 3 proponowanych w Aesteopool się zdecydowaliście. Czy opcja najdroższa (w której prof. ma jeden zabieg dziennie tylko dla Was) - warta jest dopłaty ? W aestepool do tej pory miałeś dwie opcje - standard i wyjazd grupowy. Niedawno wjechała opcja premium, dlatego jest to nowum i mało o nim na forum. W mojej ocenie nie warto dopłacać, bo obsługa na miejscu i tak jest na wysokim poziomie. Może się zdarzyć tak, że i tak w dniu zabiegu będziesz jedyny (bo tak wypadnie w kalendarzu i nie będzie drugiego chętnego na ten termin). Nawet jeśli będziesz z kimś - druga osoba jest w drugiej sali, są dwie ekipy techniczek, a Dominika i tak dogląda ciebie średnio co 30 minut. To nadal tylko dwie osoby na zabiegu a nie masówka. Doktora masz na konsultacji i przy nacięciach, jak i w drugim dniu po zdjęciu opatrunku. Co do jedynek na froncie, o których mowa w pakiecie premium (jednowłosowe grafty, nadają naturalną linię włosów)- dopytaj Damiana o szczegóły, ale u mnie na zabiegu jedynki były i tak selekcjonowane i wrzucane na front w pierwszej kolejności. 3. Kogo polecacie do niezależnej konsultacji trychologicznej Kraków/Warszawa/Lublin/Rzeszów ? Jeśli jesteś zdecydowany na aestepool polecam ci wizytę w Warszawie w Meduse. Jest to partnerski punkt aeste, ale na pewno nie będziesz miał tam lania wody tylko dość szczere i konkretne podejście do tematu. To właśnie tam dziewczyny ustawiły mi kurację na suplementach i jestem zadowolony. 1 Cytuj
Members Piotrzel Napisano 28 Września 2024 Autor Members Napisano 28 Września 2024 Bardzo ci dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Będę śledził postępy. Efekty masz super ! 1 Cytuj
Members lysy dzban Napisano 28 Września 2024 Members Napisano 28 Września 2024 W dniu 22.09.2024 o 23:46, ad7 napisał: 3. Kogo polecacie do niezależnej konsultacji trychologicznej Kraków/Warszawa/Lublin/Rzeszów ? Jeśli jesteś zdecydowany na aestepool polecam ci wizytę w Warszawie w Meduse. Jest to partnerski punkt aeste, ale na pewno nie będziesz miał tam lania wody tylko dość szczere i konkretne podejście do tematu. To właśnie tam dziewczyny ustawiły mi kurację na suplementach i jestem zadowolony. Możesz kolegom z forum pochwalić się co ci za suplementacje panie poleciły 😉. Smiało🤭 Cytuj
Members Piotrzel Napisano 28 Września 2024 Autor Members Napisano 28 Września 2024 Kolega napisał w relacji. "Co biorę codziennie? - Omega 3 - Cynk - Magnez (cytrynian) - Hepasept - D3" Cytuj
Members lysy dzban Napisano 28 Września 2024 Members Napisano 28 Września 2024 51 minut temu, Piotrzel napisał: Kolega napisał w relacji. "Co biorę codziennie? - Omega 3 - Cynk - Magnez (cytrynian) - Hepasept - D3" Dzięki, nie zaglądałem do jego relacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi