Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
Siema ja pootrzebowałbym 10 gram, jesli sprawa nadal aktualna to dajcie proszę znać na pw.

Już podesłałem Ci instrukcje.

Jest jeszcze problem z użytkownikiem wonski, który chciał 10g a teraz nie daje znaków zycia.

Także jest jeszcze kolejne 10g bo wzięcia!

RU 100mg w KB

Minox foam

• Members
Napisano

Ok ja biorę 5g więc jeszcze dla kogoś zostanie, 5g. Oczywiście jak nikt się nie znajdzie to wezmę resztę, tyle ile zamawiałem.

• Members
Napisano

no sytuacja wygląda tak, ze jest wolne 10g które chce skylarking, ale jeszcze nie zapłacił takze poczekajmy

RU 100mg w KB

Minox foam

• Members
Napisano

Tak jak pisałem na pw, ja nadal jestem chętny. Napisałem jednak do zioma gdyż chciałbym rozwiać jeszcze 2 wątpliwości zanim w to wejdę. Może tu mi ktoś odpowie:

1.mieszkam obecnie zagranicą (w Holandii) i zastanawiam się czy nie będzie problemu z przesyłką na granicy? Czy ten proszek jest jakoś "firmowo" zapakowany, czy jednak może wzbudzać podejrzenia...?

2. czy nie zepsuje się podczas transportu (wyjęty z zamrażarki- x dni w drodze - powrót do zamrażarki..)?

Pozdr

• Members
Napisano

mildton co sie dzieje z kwitem? przelales do Kane'a? ponoc ziomem wogole nie masz kontaktu..takze jak to jest? k*rwa mam nadzieje ze walka nie bedzie

• Members
Napisano
Tak jak pisałem na pw, ja nadal jestem chętny. Napisałem jednak do zioma gdyż chciałbym rozwiać jeszcze 2 wątpliwości zanim w to wejdę. Może tu mi ktoś odpowie:

1.mieszkam obecnie zagranicą (w Holandii) i zastanawiam się czy nie będzie problemu z przesyłką na granicy? Czy ten proszek jest jakoś "firmowo" zapakowany, czy jednak może wzbudzać podejrzenia...?

2. czy nie zepsuje się podczas transportu (wyjęty z zamrażarki- x dni w drodze - powrót do zamrażarki..)?

Pozdr

Nie zepsuje się, Ru jest stabilne.

• Members
Napisano

No cały czas jest wolne 10g!

Ziom odpowiedz skylarkingowi, bo ponoć nie moze się z tobą skontaktować i załatwmy to jak najszybciej.

RU 100mg w KB

Minox foam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...