Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

to nie lepiej dać komuś innemu? te wolne 10 gr ciągnie się od ponad tygodnia.. na poprzedniej stronie Krzyshake był zdecydowany wziąć 10 gr i przelać kasę,możliwe,że już każdy by miał swoją porcję RU w domu.

• Members
Napisano

No tak trzeba zrobić, niech się zgłosi jak najszybciej ktos kto zamówi na 100% bo już z 3 osoby poleciały w ch...

RU 100mg w KB

Minox foam

• Members
Napisano

Ja mogę wziąć, ale 5g. Przelew mógłbym zrobić jeszcze dziś, no ale potrzebna by była jeszcze druga osoba na pozostałe 5g.

• Members
Napisano

Sorry za wcześniesjzy brak odpowiedzi i zamieszanie, ale w związku z tym,że chwilowo mieszkam zagranicą to nie chcę mieć jaki problemów z przesyłką z białym proszkiem. Także ja narazie odpadam

• Members
Napisano

to człowieku ładnie odpaliles....kiedyś jak bylem chwilowo w niemczech na wakacjach...to Ru bez problemu do mnie dotarło...ale dobra nie wazne nie ma czasu...kto chetny?

• Members
Napisano

Mildton, w sumie chciałem to w PW napisać ale może lepiej tu. W Twoim profilu widać że byłeś na forum wczoraj o 17:51. Domyślam się więc że czytasz ten temat. Odezwij się na jakim etapie jest cała sprawa, bo ludzie - z oczywistych względów - zaczynają się martwić

• Members
Napisano

mildton podał mi numer, ale nie mam teraz kontaktu z Kanem. Nie wiem czy nie mają jakiś obecnie wakacji w Chinach ;/ Jak tylko dostanę dane do przekazani pieniędzy od razu się skontaktuje z mildtonem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...