Members Rafal345- Napisano 13 Października 2024 Members Napisano 13 Października 2024 Cześć! Mam 23 lata i ostatnio na zdjęciu zauważyłem "prześwity". Czy to już łysienie? Jestem załamany.. :/ 1 Cytuj
Members Andrew3 Napisano 14 Października 2024 Members Napisano 14 Października 2024 16 godzin temu, Rafal345- napisał: Cześć! Mam 23 lata i ostatnio na zdjęciu zauważyłem "prześwity". Czy to już łysienie? Jestem załamany.. 😕 No tak to się niestety zaczyna. Nie ma co się załamywać, tylko czas szybko wdrożyć leczenie. Ten problem dotyczy 40% ludzi w Twoim wieku. Tylko od Ciebie zależy, czy to olejesz i w szybkim czasie stracisz wszystkie włosy, czy zatrzymasz łysienie. Czy zauważyłeś wzmożone wypadanie? Cytuj
Members Rafal345- Napisano 14 Października 2024 Autor Members Napisano 14 Października 2024 2 godziny temu, Andrew3 napisał: No tak to się niestety zaczyna. Nie ma co się załamywać, tylko czas szybko wdrożyć leczenie. Ten problem dotyczy 40% ludzi w Twoim wieku. Tylko od Ciebie zależy, czy to olejesz i w szybkim czasie stracisz wszystkie włosy, czy zatrzymasz łysienie. Czy zauważyłeś wzmożone wypadanie? Dziękuję za odpowiedź. Tak. Widzę pojedyncze włosy a to na wannie, a to na blacie itd. Dopiero zacząłem się "interesować" tą tematyką ( a właściwie zostałem zmuszony haha). Czy w takiej sytuacji istnieje realna szansa na zatrzymanie tego procesu lub jakieś sensowne odwleczenie go w czasie? Zalecasz udać się to specjalisty trychologa? Cytuj
Members Rafal345- Napisano 14 Października 2024 Autor Members Napisano 14 Października 2024 9 minut temu, Rafal345- napisał: Dziękuję za odpowiedź. Tak. Widzę pojedyncze włosy a to na wannie, a to na blacie itd. Dopiero zacząłem się "interesować" tą tematyką ( a właściwie zostałem zmuszony haha). Czy w takiej sytuacji istnieje realna szansa na zatrzymanie tego procesu lub jakieś sensowne odwleczenie go w czasie? Zalecasz udać się to specjalisty trychologa? Wiem, że to sprawa indywidualna, ale jaki jest orientacyjnie koszt miesięczny takiego leczenia? Cytuj
Members Andrew3 Napisano 14 Października 2024 Members Napisano 14 Października 2024 Godzinę temu, Rafal345- napisał: Wiem, że to sprawa indywidualna, ale jaki jest orientacyjnie koszt miesięczny takiego leczenia? Jeżeli podejdziesz do tego z rozumem, to koszt jest całkowicie niewielki. Czytaj tutaj na forum, wszytko jest opisane. Ważna jest konsekwencja w działaniu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi