Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Pytanie do osób które wykobywały HT w Aestepool, którym pakiet wybieraliście Standard czy Premium?

Czy warto dopłacać 1200 euro do pakietu premium u dr. Altana ? Info od kliniki :

"Pakiet Premium - różnica w sorsunku do pakietu Standard polega na tym, że pojedyncze mieszki włosowe są segregowane pod mikroskopem i jeżeli u danego pacjenta nie ma wystarczającej ilości pojedynczych, wówczas są one tworzone z podwójnych (dzielone).
W przypadku Pakietu Standard pojedyncze mieszki włosowe są segregowane bez użycia mikroskopu."

Mam dylemat🤔
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Moim zdaniem nie.

Efekty w wielu wątkach na forum masz z podstawowego planu, który i tak już jest na wysokim poziomie. Dr Altan to nie masówka niezależnie od rodzaju pakietu.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Cześć,

Zdecydowałem się na pakiet Premium wraz ze znajomym, gdzie głównym wyznacznikiem dla mnie był jeden zabieg w ciągu dnia. 
Jak pewnie wielu, miałem pewne obawy związane z zabiegiem w Turcji oraz samym przebiegiem procesu. 

Będąc już po zabiegu, mam ambiwalentne odczucia. 

Z jednej strony zgadza się - jeden zabieg w ciągu dnia, liczenie graftów, podsumowanie ilości graftów oraz przedstawienie jawnego stosunku włosów do graftów. Do tego linia składająca się z pojedynczych włosów dla jak najlepszego efektu. 

Z drugiej strony klinika jest tak zorganizowana, że dwa zabiegi dziennie nie są zupełną przeszkodą.
Zespół składa się z 5 Pań wspomagających proces, gdzie etapy przy dwóch osobach nie nachodzą na siebie, a się zazębiają (np. doktor nacina kanały przy jednym pacjencie, a drugi ma już wszczepiane włosy). 
Koszt ~1-1,2k euro dodatkowo to sporo i będąc już mądrzejszym oraz spokojniejszym, chyba nie zdecydowałbym się na pakiet Premium kolejnym razem.
Ale to tylko przez fakt, że klinika trzyma wysoką jakość, gdzie wszystko jest dokładnie zaplanowane i nie ma możliwości na niezaplanowane działania. 

Mam nadzieję, że pomogłem. 
W przypadku pytań, śmiało 

• Like 1