Members davidicke1 Napisano 15 Października 2024 Members Napisano 15 Października 2024 Pytanie do osób które wykobywały HT w Aestepool, którym pakiet wybieraliście Standard czy Premium? Czy warto dopłacać 1200 euro do pakietu premium u dr. Altana ? Info od kliniki : "Pakiet Premium - różnica w sorsunku do pakietu Standard polega na tym, że pojedyncze mieszki włosowe są segregowane pod mikroskopem i jeżeli u danego pacjenta nie ma wystarczającej ilości pojedynczych, wówczas są one tworzone z podwójnych (dzielone). W przypadku Pakietu Standard pojedyncze mieszki włosowe są segregowane bez użycia mikroskopu." Mam dylemat🤔 Cytuj
Members kiriku3 Napisano 16 Października 2024 Members Napisano 16 Października 2024 U mnie Standard 1 Cytuj
Members ad7 Napisano 24 Października 2024 Members Napisano 24 Października 2024 Moim zdaniem nie. Efekty w wielu wątkach na forum masz z podstawowego planu, który i tak już jest na wysokim poziomie. Dr Altan to nie masówka niezależnie od rodzaju pakietu. Cytuj
Members fawigov Napisano 3 Listopada 2024 Members Napisano 3 Listopada 2024 Mnie fakt, że biorąc pakiet premium doktor ma tylko jeden zabieg w tym dniu, przekonuje. Cytuj
Members czub3k Napisano 12 Listopada 2024 Members Napisano 12 Listopada 2024 Cześć, Zdecydowałem się na pakiet Premium wraz ze znajomym, gdzie głównym wyznacznikiem dla mnie był jeden zabieg w ciągu dnia. Jak pewnie wielu, miałem pewne obawy związane z zabiegiem w Turcji oraz samym przebiegiem procesu. Będąc już po zabiegu, mam ambiwalentne odczucia. Z jednej strony zgadza się - jeden zabieg w ciągu dnia, liczenie graftów, podsumowanie ilości graftów oraz przedstawienie jawnego stosunku włosów do graftów. Do tego linia składająca się z pojedynczych włosów dla jak najlepszego efektu. Z drugiej strony klinika jest tak zorganizowana, że dwa zabiegi dziennie nie są zupełną przeszkodą. Zespół składa się z 5 Pań wspomagających proces, gdzie etapy przy dwóch osobach nie nachodzą na siebie, a się zazębiają (np. doktor nacina kanały przy jednym pacjencie, a drugi ma już wszczepiane włosy). Koszt ~1-1,2k euro dodatkowo to sporo i będąc już mądrzejszym oraz spokojniejszym, chyba nie zdecydowałbym się na pakiet Premium kolejnym razem. Ale to tylko przez fakt, że klinika trzyma wysoką jakość, gdzie wszystko jest dokładnie zaplanowane i nie ma możliwości na niezaplanowane działania. Mam nadzieję, że pomogłem. W przypadku pytań, śmiało 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi