Members Jack 33 Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 17 Grudnia 2024 25 minut temu, Sado napisał: Najlepiej poszukaj relacji od tych konkretnych lekarzy na zagranicznych forach. Ja też zawsze prosiłem kliniki o podesłanie mi dyplomu lub innego dowodu, że dany lekarz rzeczywiście jest lekarzem w branży, a nie technikiem z przerostem ego lub stomatologiem, który wywęszył biznes. No i przykłady ze zdjęciami podobne do Twojego. Ogromnej tragedii nie ma z tym donorem, ale według mnie w jakimkolwiek hair millu nie dadzą sobie z tym rady, by efekt z przodu był zadowalający. Masz za duży ten obszar. Wspomógłbym się donorem z innych części ciała lub spróbował się wybrać do lekarzy, który robili takie przypadki jak Ty. Właśnie to sprawdziłem i lekarz bardzo rzeczowo wypowiedziała się o moim przypadku i to mnie przekonuje do tej kliniki, jednak może ktoś wie więcej o niej i może się podzielić swoim doświadczeniem Cytuj
Members antydhtor Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 Tak przypadkowo znalazłem coś takiego z tej Hevy. Poradzili sobie z włosami czarnego (to zupełnie co innego ale nie jest to łatwe dla zwykłych pyproków), zrobili elegancko linię - i jak widać chyba nie dyskryminują tam ze względu na płeć czy rasę. Klient wygląda na zachwyconego. Zatem to chyba nie najgorsza klinika. Oczywiście Twój przypadek jest zupełnie inny i na efekty wow nie licz, nawet i po trzech HT, bo lepiej być miło zaskoczonym niż rozczarowanym. O czym już było uprzednio. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Jack 33 Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 17 Grudnia 2024 1 minutę temu, antydhtor napisał: Tak przypadkowo znalazłem coś takiego z tej Hevy. Poradzili sobie z włosami czarnego (to zupełnie co innego ale nie jest to łatwe dla zwykłych pyproków), zrobili elegancko linię - i jak widać chyba nie dyskryminują tam ze względu na płeć czy rasę. Klient wygląda na zachwyconego. Zatem to chyba nie najgorsza klinika. Oczywiście Twój przypadek jest zupełnie inny i na efekty wow nie licz, nawet i po trzech HT, bo lepiej być miło zaskoczonym niż rozczarowanym. O czym już było uprzednio. Dzięki, też to sprawdzałem . Dużo afro, dlatego też pytałem się czy ma doświadczenie ze słowiańską urodą i cienkimi włosami i otrzymałem dużo zdjęć, w tym z Polski. Możesz zadać wiele pytań, na wszystkie chętnie odpowiadają i cena normalna. Opinie w Google też pozytywne. Będę się dalej zastanawiać. Cytuj
Members antydhtor Napisano 29 Czerwca Members Napisano 29 Czerwca W dniu 17.12.2024 o 19:58, Jack 33 napisał: Będę się dalej zastanawiać. I jak tam? Podjęta jakaś decyzja? Wybór dokonany? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi