Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Mój poprzedni wpis został usunięty dlatego zwracam się ponownie z pytaniem / prośbą o rady wskazówki przed zabiegiem w Turcji Aestepool. Jeśli macie wskazówki/rady/uwagi/ostrzeżenia proszę podzielcie się nimi ze mną. Dzięki!

• Members
Napisano
22 godziny temu, Rafal77 napisał:

No właśnie też go szukalem. Co się stało, że został usunięty?

Nie wiadomo, ja nie usuwałem 😕

• Members
Napisano
22 godziny temu, Rafal77 napisał:

Co się stało, że został usunięty?

23 minuty temu, fawigov napisał:

Nie wiadomo

Z przyczyn technicznych. Up-grade forum przechodziło. W innych tematach ostatnie posty napisane niewczas też się skasowały. Pisaliśmy o tym na stronie głównej na chatbox'ie.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• 1 month later...
  • Members
Napisano
W dniu 8.12.2024 o 20:06, fawigov napisał:

Mój poprzedni wpis został usunięty dlatego zwracam się ponownie z pytaniem / prośbą o rady wskazówki przed zabiegiem w Turcji Aestepool. Jeśli macie wskazówki/rady/uwagi/ostrzeżenia proszę podzielcie się nimi ze mną. Dzięki!

Jak po zabiegu ?