Members fawigov Napisano 8 Grudnia 2024 Members Napisano 8 Grudnia 2024 Mój poprzedni wpis został usunięty dlatego zwracam się ponownie z pytaniem / prośbą o rady wskazówki przed zabiegiem w Turcji Aestepool. Jeśli macie wskazówki/rady/uwagi/ostrzeżenia proszę podzielcie się nimi ze mną. Dzięki! Cytuj
Members Rafal77 Napisano 8 Grudnia 2024 Members Napisano 8 Grudnia 2024 No właśnie też go szukalem. Co się stało, że został usunięty? Cytuj
Members fawigov Napisano 9 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 9 Grudnia 2024 22 godziny temu, Rafal77 napisał: No właśnie też go szukalem. Co się stało, że został usunięty? Nie wiadomo, ja nie usuwałem 😕 Cytuj
Members antydhtor Napisano 9 Grudnia 2024 Members Napisano 9 Grudnia 2024 22 godziny temu, Rafal77 napisał: Co się stało, że został usunięty? 23 minuty temu, fawigov napisał: Nie wiadomo Z przyczyn technicznych. Up-grade forum przechodziło. W innych tematach ostatnie posty napisane niewczas też się skasowały. Pisaliśmy o tym na stronie głównej na chatbox'ie. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members davidicke1 Napisano 6 Lutego Members Napisano 6 Lutego W dniu 8.12.2024 o 20:06, fawigov napisał: Mój poprzedni wpis został usunięty dlatego zwracam się ponownie z pytaniem / prośbą o rady wskazówki przed zabiegiem w Turcji Aestepool. Jeśli macie wskazówki/rady/uwagi/ostrzeżenia proszę podzielcie się nimi ze mną. Dzięki! Jak po zabiegu ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi