Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam, jestem zapisany na zabieg w tej klinice na Marzec przyszłego roku. Od roku jadę na Minoxie i Dutasterydzie w wcierce. Mój stan na głowie odzwierciedla stan który wrzucałem w pierwszym poście (moja historia), po prostu wróciłem do stanu wyjściowego ale w sumie jest już trochę gorzej bo pod światłem widać łyse placki. Teraz pytanie, Czy warto do czasu zabiegu odstawić tego mimoza i duta zewnętrznie i wrócić do tego po zabiegu? Pomóżcie w podjęciu decyzji 🙂

• Members
Napisano

Myślę, że dobrze by było wrzucić stan jaki masz w tym wątku. Ciężko teraz szukać zdjęć w innej części forum.

A farmakoterapia jest wskazana niezależnie od zabiegu...

• Members
Napisano

Z tego co wiem to na przeszczep powinno sie zdecydowac dopiero rok po czasie kiedy lysienie sie ustabilizuje, w przeciwnym wypadku jest duza szansa ze bedzie ci potrzebny kolejny przeszczep.

• Members
Napisano

Trochę Cie wprowadziłem w błąd w mojej odpowiedzi. Na ok miesiąc przed zabiegiem zostankes na WhatsApp dołączony do grupy gdzie jest Dr Altan, Daman i Dominiką. Tam dostaniesz wszystkie informacje,filmiki i całe kompendium wiedzy na temat zaleceń przed zabiegiem i po zabiegu. Jest w nich informacja aby na ok.5dni przed nie stosować minoxa aninw tab ani w formie wcierki. O fina przed zabiegiem nic nie wyxzytalem

• Members
Napisano
W dniu 16.12.2024 o 16:22, Freak90 napisał:

Witam, jestem zapisany na zabieg w tej klinice na Marzec przyszłego roku. Od roku jadę na Minoxie i Dutasterydzie w wcierce. Mój stan na głowie odzwierciedla stan który wrzucałem w pierwszym poście (moja historia), po prostu wróciłem do stanu wyjściowego ale w sumie jest już trochę gorzej bo pod światłem widać łyse placki. Teraz pytanie, Czy warto do czasu zabiegu odstawić tego mimoza i duta zewnętrznie i wrócić do tego po zabiegu? Pomóżcie w podjęciu decyzji 🙂

Tak jak piszą - pogadaj z doktorem. Myślę, że warto duta nie przerywać - więc na czas przed i po zabiegu zmienić na oral i tyle.

• Members
Napisano

Zdjęcie z aktualnego stanu… gdy włosy są mokre widać to jeszcze bardziej. 
Dr Altan ocenił mój stan na 2200-2900 grafów. Co do mojego pytania to doktor zasugerował kontynuowanie kuracji (choć efektów hamowania już nie ma od 3 lat) gdyż odstawienie wywoła zaburzenia hormonalne.

7d95334e-ce10-40de-8c0b-ef6ea74b4b56.jpeg

• Members
Napisano

Sorry, że to napiszę ale trochę pocieszający jest ten post, bo widać że 10 lat temu miałeś identyczny stan, a mimo przerw w kuracji jak to pisałeś teraz jedziesz na przeszczep z tym samym co było 10 lat temu albo i dalej. 😀