Members Freak90 Napisano 16 Grudnia 2024 Members Napisano 16 Grudnia 2024 Witam, jestem zapisany na zabieg w tej klinice na Marzec przyszłego roku. Od roku jadę na Minoxie i Dutasterydzie w wcierce. Mój stan na głowie odzwierciedla stan który wrzucałem w pierwszym poście (moja historia), po prostu wróciłem do stanu wyjściowego ale w sumie jest już trochę gorzej bo pod światłem widać łyse placki. Teraz pytanie, Czy warto do czasu zabiegu odstawić tego mimoza i duta zewnętrznie i wrócić do tego po zabiegu? Pomóżcie w podjęciu decyzji 🙂 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 Myślę, że dobrze by było wrzucić stan jaki masz w tym wątku. Ciężko teraz szukać zdjęć w innej części forum. A farmakoterapia jest wskazana niezależnie od zabiegu... Cytuj
Members kiriku3 Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 Z tego co wiem to na przeszczep powinno sie zdecydowac dopiero rok po czasie kiedy lysienie sie ustabilizuje, w przeciwnym wypadku jest duza szansa ze bedzie ci potrzebny kolejny przeszczep. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 Trochę Cie wprowadziłem w błąd w mojej odpowiedzi. Na ok miesiąc przed zabiegiem zostankes na WhatsApp dołączony do grupy gdzie jest Dr Altan, Daman i Dominiką. Tam dostaniesz wszystkie informacje,filmiki i całe kompendium wiedzy na temat zaleceń przed zabiegiem i po zabiegu. Jest w nich informacja aby na ok.5dni przed nie stosować minoxa aninw tab ani w formie wcierki. O fina przed zabiegiem nic nie wyxzytalem Cytuj
Members Sado Napisano 17 Grudnia 2024 Members Napisano 17 Grudnia 2024 W dniu 16.12.2024 o 16:22, Freak90 napisał: Witam, jestem zapisany na zabieg w tej klinice na Marzec przyszłego roku. Od roku jadę na Minoxie i Dutasterydzie w wcierce. Mój stan na głowie odzwierciedla stan który wrzucałem w pierwszym poście (moja historia), po prostu wróciłem do stanu wyjściowego ale w sumie jest już trochę gorzej bo pod światłem widać łyse placki. Teraz pytanie, Czy warto do czasu zabiegu odstawić tego mimoza i duta zewnętrznie i wrócić do tego po zabiegu? Pomóżcie w podjęciu decyzji 🙂 Tak jak piszą - pogadaj z doktorem. Myślę, że warto duta nie przerywać - więc na czas przed i po zabiegu zmienić na oral i tyle. Cytuj
Members Freak90 Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Members Napisano 17 Grudnia 2024 Zdjęcie z aktualnego stanu… gdy włosy są mokre widać to jeszcze bardziej. Dr Altan ocenił mój stan na 2200-2900 grafów. Co do mojego pytania to doktor zasugerował kontynuowanie kuracji (choć efektów hamowania już nie ma od 3 lat) gdyż odstawienie wywoła zaburzenia hormonalne. Cytuj
Members lopatam2 Napisano 18 Grudnia 2024 Members Napisano 18 Grudnia 2024 Sorry, że to napiszę ale trochę pocieszający jest ten post, bo widać że 10 lat temu miałeś identyczny stan, a mimo przerw w kuracji jak to pisałeś teraz jedziesz na przeszczep z tym samym co było 10 lat temu albo i dalej. 😀 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi