Members kawaguchi Napisano 23 Września 2013 Members Napisano 23 Września 2013 Używał ktoś cyproteronu doustnie ? Były jakieś efekty ? Pojawiło sie coś na zakolach ? Cytuj
Members jurnybuhaj Napisano 8 Kwietnia 2014 Members Napisano 8 Kwietnia 2014 jedyne co sie może pojawić to myśli samobójcze i ginekomastia... Cytuj
Gość Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Tylko dla kobiet lub trans. Dla mezczyn to zadna opcja. Wygram wlosy, rozwale hormony - bez sensu. To co wygrasz ? Przy tym leku, dutasteryd wyglada bardzo lajtowo. PS.Oczywiscie lek w zahamowywaniu lysienia androgenowego jest bardzo skuteczny.Odrost to bardziej skomplikowana sprawa - czesto wymaga wsparcia stymulatorow, cierpliwosci, a gwarancji brak. Wysłane z BlackBerry 9780 przy pomocy Tapatalk Cytuj
Members antydhtor Napisano 12 Kwietnia 2015 Members Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie na prośbę administratora Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Radek Napisano 12 Kwietnia 2015 Members Napisano 12 Kwietnia 2015 Po co ryzykować branie tego, skoro istnieją bezpieczniejsze środki ? Cytuj Fin
Members antydhtor Napisano 13 Kwietnia 2015 Members Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowany na prośbę administratora oraz z mojej dobrej woliIstnieją to prawda, i przetestowałem już najbardziej niebezpieczne z tych bezpieczniejszych. Jestem na duta prawie dwa lata i nie widzę specjalnie pożądanych efektów jak i skutków ubocznych, dlatego podjąłem suwerenną decyzję o wspomaganiu się CPA. ALE NIE WOLNO TEGO ROBIĆ BO TO SPRAWI ŻE ORZESZKI WYSCHNĄ Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jack_carver Napisano 13 Kwietnia 2015 Members Napisano 13 Kwietnia 2015 A spiro bierzesz doustnie? ;d Cytuj .
Members antydhtor Napisano 13 Kwietnia 2015 Members Napisano 13 Kwietnia 2015 A spiro bierzesz doustnie? ;d Spiro póki co nie jestem zainteresowany, nigdy go nie stosowałem ani w ręku nie miałem w żadnej postaci. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi