Members marcinek38 Napisano 1 Stycznia Members Napisano 1 Stycznia Hej Grupo Zastanawiam się nad usunięciem przeszczepów graftow miałem dwa zabiegi ostatni BHR gdzie zagęściło się w linii a za nią już bardzo rzadko a też sadzili tam i dalej też łysieje temat jest na forum. Czy ktoś próbował w Pl czy jest jakiś specjalista co usuwa grafty ? Myślę później żeby donor który też mam zajechany zrobić na nim SMP A chce usunąć linie bo ona jest maksymalnie obniżona widać to jak marszcze włosy to nawet parę włosków się rusza. Już wolę być łysy niż mieć linie a za nią pusto bo to nie wygląda dobrze tak myślę Cytuj
Members W.W Napisano 1 Stycznia Members Napisano 1 Stycznia Ale chcesz te grafty przenieść w inne miejsce? Jeśli nie, to może usuwanie laserem? Cytuj
Members rubxi Napisano 5 Stycznia Members Napisano 5 Stycznia Jeżeli donor jest zajechany, to najlepszym wyborem byłoby przerzucenie tych wlosow z przodu na tył z powrotem Cytuj
Members antydhtor Napisano 12 Stycznia Members Napisano 12 Stycznia Autorze patrz! Może Ci się spodoba, a może nie... Twój wybór, i żeby nie było, nie mam jakiś złych zamiarów pisząc to. Ten to chyba cały donor przeszczepił aby nie być ''gargamelem''. Ale na tym forum to już zawsze było - ''grafty z powrotem na donor albo BHT na dupę wtykajta...'' Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi