Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Hej Grupo 

Zastanawiam się nad usunięciem przeszczepów  graftow miałem dwa zabiegi ostatni BHR gdzie zagęściło się w linii a za nią już bardzo rzadko a też sadzili tam  i dalej też łysieje temat jest na forum. Czy ktoś próbował w Pl czy jest jakiś specjalista co usuwa grafty ? Myślę później żeby donor który też mam zajechany zrobić na nim SMP

A chce usunąć linie bo ona jest maksymalnie obniżona widać to jak marszcze włosy to nawet parę włosków się rusza.

Już wolę być łysy niż mieć linie a za nią pusto bo to nie wygląda dobrze tak myślę 

• Members
Napisano

Jeżeli donor jest zajechany, to najlepszym wyborem byłoby przerzucenie tych wlosow z przodu na tył z powrotem 

• Members
Napisano

Autorze patrz! Może Ci się spodoba, a może nie...  Twój wybór, i żeby nie było, nie mam jakiś złych zamiarów pisząc to.

Ten to chyba cały donor przeszczepił aby nie być ''gargamelem''.

Result Hair transplant. Our Patient Result After 11 Months. 5800 grafts  were transplanted 10 months ago and the result of transplant, Procedure To  The New Hairline, Front Zone, middle zone crown zone

Ale na tym forum to już zawsze było - ''grafty z powrotem na donor albo BHT na dupę wtykajta...''

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator