Members flashpl69 Napisano 10 Lutego Members Napisano 10 Lutego Cześć, po kilku latach czytania o przeszczepach przyszedł czas i na mnie. Planuję na przestrzeni najbliższych miesięcy podjęcie się przeszczepu. Padło na klinikę Aestepool natomiast mam problem z wyborem pakietu. Pytanie, czy różnica pomiędzy Standardem a premium jest wysoka i przede wszystkim zauważalna. Z jednej strony zabieg jest nieco droższy, ale z drugiej strony zależy mi na dobrym efekcie i zastanawiam się, czy nie poczekać jeszcze chwili i nie dopłacić. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, czy to bardziej marketing te jednowłosowe wszczepy, czy serio jest to coś, co zrobi efekt wow? Cytuj
Members ad7 Napisano 10 Lutego Members Napisano 10 Lutego (edytowane) Standard. Chyba, że chcesz płacić za bycie samemu w tym dniu na zabiegu to wtedy weź sobie premium. W efekcie końcowym pakiet taki czy inny nie zrobi ci żadnej różnicy. Edytowane 10 Lutego przez ad7 Cytuj
Members NESTY Napisano 10 Lutego Members Napisano 10 Lutego (edytowane) W pakiecie premium masz zapewnione znalezienie się tylko graftów jednowłosowych w linii i stworzenie ich w miarę potrzeby. Masz gwarancję, że będziesz miał jako jedyny robiony przez dr Altana zabieg w klinice tego dnia. Na pewno bardziej zadbają o donor, jak tylko Tobie będą robić zabieg, a jeśli coś spierdolą za większą kasę, to zjebią sobie opinie. Odpowiedź dla mnie jest oczywista o ile masz gęste włosy i nieduży ubytek do pokrycia. Wstaw zdjęcia. Edytowane 10 Lutego przez NESTY Cytuj
Members ad7 Napisano 11 Lutego Members Napisano 11 Lutego 10 godzin temu, NESTY napisał: W pakiecie premium masz zapewnione znalezienie się tylko graftów jednowłosowych w linii i stworzenie ich w miarę potrzeby. Masz gwarancję, że będziesz miał jako jedyny robiony przez dr Altana zabieg w klinice tego dnia. Na pewno bardziej zadbają o donor, jak tylko Tobie będą robić zabieg, a jeśli coś spierdolą za większą kasę, to zjebią sobie opinie. Odpowiedź dla mnie jest oczywista o ile masz gęste włosy i nieduży ubytek do pokrycia. Wstaw zdjęcia. W pakiecie nie premium też masz jedynki na froncie. O donor zadbają w każdym z pakietów Cytuj
Members NESTY Napisano 11 Lutego Members Napisano 11 Lutego 3 godziny temu, ad7 napisał: W pakiecie nie premium też masz jedynki na froncie. O donor zadbają w każdym z pakietów Okej, czyli to tworzenie graftów jednowłosowych z wielowłosowych to zwykły chwyt. Nadal uważam, że jeżeli ma nw3 max i mocny donor i chciałby gęsto, to warto dopłacić, jak większy ubytek + korona, to nie ma sensu. Cytuj
Members WygladPrzedeWszstkim Napisano 26 Maja Members Napisano 26 Maja Nie warto przepłacać za premium, standard jest wystarczający moim zdaniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi