Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć, po kilku latach czytania o przeszczepach przyszedł czas i na mnie. Planuję na przestrzeni najbliższych miesięcy podjęcie się przeszczepu. Padło na klinikę Aestepool natomiast mam problem z wyborem pakietu. Pytanie, czy różnica pomiędzy Standardem a premium jest wysoka i przede wszystkim zauważalna. Z jednej strony zabieg jest nieco droższy, ale z drugiej strony zależy mi na dobrym efekcie i zastanawiam się, czy nie poczekać jeszcze chwili i nie dopłacić. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, czy to bardziej marketing te jednowłosowe wszczepy, czy serio jest to coś, co zrobi efekt wow?

• Members
Napisano (edytowane)

Standard. 

Chyba, że chcesz płacić za bycie samemu w tym dniu na zabiegu to wtedy weź sobie premium. W efekcie końcowym pakiet taki czy inny nie zrobi ci żadnej różnicy.

Edytowane przez ad7
  • Members
Napisano (edytowane)

W pakiecie premium masz zapewnione  znalezienie się tylko graftów jednowłosowych w linii i stworzenie ich w miarę potrzeby. Masz gwarancję, że będziesz miał jako jedyny robiony przez dr Altana zabieg w klinice tego dnia. Na pewno bardziej zadbają o donor, jak tylko Tobie będą robić zabieg, a jeśli coś spierdolą za większą kasę, to zjebią sobie opinie. Odpowiedź dla mnie jest oczywista o ile masz gęste włosy i nieduży ubytek do pokrycia. Wstaw zdjęcia. 

Edytowane przez NESTY
  • Members
Napisano
10 godzin temu, NESTY napisał:

W pakiecie premium masz zapewnione  znalezienie się tylko graftów jednowłosowych w linii i stworzenie ich w miarę potrzeby. Masz gwarancję, że będziesz miał jako jedyny robiony przez dr Altana zabieg w klinice tego dnia. Na pewno bardziej zadbają o donor, jak tylko Tobie będą robić zabieg, a jeśli coś spierdolą za większą kasę, to zjebią sobie opinie. Odpowiedź dla mnie jest oczywista o ile masz gęste włosy i nieduży ubytek do pokrycia. Wstaw zdjęcia. 

W pakiecie nie premium też masz jedynki na froncie. O donor zadbają w każdym z pakietów ;)

• Members
Napisano
3 godziny temu, ad7 napisał:

W pakiecie nie premium też masz jedynki na froncie. O donor zadbają w każdym z pakietów ;)

Okej, czyli to tworzenie graftów jednowłosowych z wielowłosowych to zwykły chwyt. 

Nadal uważam, że jeżeli ma nw3 max i mocny donor i chciałby gęsto, to warto dopłacić, jak większy ubytek + korona, to nie ma sensu.

• 3 months later...