Members mildton Napisano 3 Maja 2014 Members Napisano 3 Maja 2014 A zarost cos sie wam poprawił od tej biotyny? Cytuj RU 100mg w KBMinox foam
Members gimbus3000 Napisano 4 Maja 2014 Members Napisano 4 Maja 2014 ja np. brałem biotyne przez miesiąc 5mg dziennie i żadnej zmiany we włosach na głowie i ciele nie zobaczyłem. A może poprostu za krótko brałem żeby zobaczyć jakieś zmiany. Cytuj
Members edward123 Napisano 4 Maja 2014 Autor Members Napisano 4 Maja 2014 zarost nie, głowa nie, mi tylko ręce, dodam że nie wygląda to zbyt fajnie gimbus3000 - mam IDENTYKO tak mnie to denerwuje że mam ochote sie zgolić na łyso, ale wyglądam wtedy fatalnie… okrągły łeb ;/ Cytuj
Members malkolm109 Napisano 7 Maja 2014 Members Napisano 7 Maja 2014 Ja brałem rok biotyne, włosy się znacnzie pogrubiły i nawet z białych powstały czarne i grube, na plecach, ramionach, w uszach i nosie.. tylko nie na głowie. Cytuj
Members edward123 Napisano 8 Maja 2014 Autor Members Napisano 8 Maja 2014 po odstawieniu wróciło do normy? czy zostałeś małpiszonem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi