Members ellipsis Napisano 27 Grudnia 2013 Members Napisano 27 Grudnia 2013 Czy saba gel można stosować razem z innymi lekami? Ale nie chodzi o leki na łysienie.. Czy są jakieś przeciwskazania? Cytuj
Members kulu Napisano 2 Stycznia 2014 Members Napisano 2 Stycznia 2014 Jakie to te "inne"? Jeśli na cukrzyce to NIE. Nic więcej moja szklana kula nie mówi.. Cytuj
Members ellipsis Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Members Napisano 2 Stycznia 2014 Chodzi o leki na zespół jelita wrażlowego Cytuj
Gość Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Chodzi o leki na zespół jelita wrażlowego Idź po prostu do lekarza, który cię na to leczy i powiedz, że miałeś niewielką łuszczycę powiedzmy na skórze głowy. Dermatolog przepisał ci Daivobet + witaminy A + D3 (ja tak miałem, jak wyskoczyła mi na łokciach) i ci zeszła (mnie po takim leczeniu zeszła).Ale chciałbyś wiedzieć czy Daivobet nie koliduje z leczeniem twojego problemu. Będziesz miał pewną informację, a lekarz nie opieprzy cię, że robisz jakieś "hochsztaplerskie eksperymenty na łysienie", tylko po prostu stosujesz Daivobet (betametazon), bo "musisz". No bo drugim składnikiem SABA, tj tretinoiną, raczej przejmować się nie musisz. Ale betametazon jest wg mnie groźny i trzeba postępować z nim ostrożnie. Cytuj
Members ellipsis Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Members Napisano 2 Stycznia 2014 ok dzięki za radę... za pewne tak właśnie zrobię Cytuj
Members tard Napisano 19 Stycznia 2014 Members Napisano 19 Stycznia 2014 Ja kiedyś przeczytałem na ulotce Zoxina albo Nizoralu żeby uważać na łączenie z nimi kortykosteroidów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi