Members Negro000 Napisano 20 Kwietnia Members Napisano 20 Kwietnia Witam , mam pytanie czy są kliniki w Turcji które wykonują przeszczep włosów z innych części ciała np. z nóg ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 20 Kwietnia Members Napisano 20 Kwietnia Właściwie w każdej klinice oferującej BHT nie powinno być problemu - przynajmniej teoretycznie. Dzwoń, pisz i pytaj ich o to. Kiedyś na forum był forumowicz, który chciał z przeszczepiać włosy z nad fiuta na brodę, i bardzo mu zależało na takim zabiegu, bo miał słabo owłosione ciało, ale jakoś na forum już nie zdał relacji. A pobrać z nogi - to przecież żaden problem, i nawet na yt kiedyś jakiś lekarz jak pamiętam mówił o tym. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members WygladPrzedeWszstkim Napisano 17 Czerwca Members Napisano 17 Czerwca A co sądzicie o przeszczepie włosów łonowych na głowe w celu zwiększenia gęstości? Wiadomo, że będą cieńsze, ale o objętościowo wydaje mi się, że byłyby przydatne. Do tego minox też je wydłuższy i wzmocni Cytuj
Members antydhtor Napisano 17 Czerwca Members Napisano 17 Czerwca 3 godziny temu, WygladPrzedeWszstkim napisał: A co sądzicie o przeszczepie włosów łonowych na głowe w celu zwiększenia gęstości? Dla kogoś z NW5-7 i kto decyduje się na BHT jest to zawsze jakaś dodatkowa opcja, bo wiadomo glaca aby zmieniła się w iluzję naturalnej gęstości, to nie pogardzi każdą ilością włosów z ciała. Na pewno na dodatkowe zagęszczenia gdzieś na kornie w tylnej części i rozproszone wśród graftów pobranych z donoru. 3 godziny temu, WygladPrzedeWszstkim napisał: Wiadomo, że będą cieńsze, Nie wiem jak u innych, ale u mnie łoniaki nadają się tylko na dogęszczenie brody, są bardzo podobne do tych z brody, tak grubością (a nawet chyba i grubsze) kształtem (kwadratowy/prostokątny przekrój) typem (raczej kręcone). Natywne na głowie mam cienkie i raczej o okrągłym przekroju. A o różnicy we fazach wzrostu już nawet nie mówię, bo to i tak dla większości łysiejących robiących HT nieistotne. Kiedyś myślałem o tym aby te z brody przerzucić na zakola, ale dobrze, że tego nie zrobiłem, bo nie chciałbym mieć takich na głowie. I nie wiem jak u innych, ale wydaje mi się, że raczej łoniaki chyba zawsze są jednak grubsze i bardzo różniące się od tych na głowie. 3 godziny temu, WygladPrzedeWszstkim napisał: ale o objętościowo wydaje mi się, że byłyby przydatne. Do tego minox też je wydłuższy i wzmocni Zdolność pokrycia na pewno mają większą niż tez innych części ciała tj. z rąk, nóg, klaty czy z pleców - jak ktoś szympansem jest. Minox coś tam pomoże, ale te włosy nigdy nie będą miały i tak takiej fazy wzrostu co te na głowie. I jeszcze pewnie kwestia odpowiedniego lekarza, bo nie wiem czy każdy lekarz (tak mężczyzna jak i kobieta) by chciał pobierać innemu facetowi włosy z choćby obszaru z nad fiuta. To kwestia odpowiedniej kliniki - tak samo jak są np. gabinety oferujące golenie/depilację na całym kroczu, są gabinety masażu w tym miejscu, są studia tatuażu gdzie tatuaż na fiucie to nie problem... więc to też kwestia odpowiedniej kliniki. 1 Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members WygladPrzedeWszstkim Napisano 17 Czerwca Members Napisano 17 Czerwca 3 godziny temu, antydhtor napisał: Minox coś tam pomoże, ale te włosy nigdy nie będą miały i tak takiej fazy wzrostu co te na głowie. Wiadomo, po prostu zainspirował mnie ten wątek https://www.reddit.com/r/tressless/comments/1b97cel/minox_experimentation_on_pubic_hair/ i zastosowania tych włosów do zagęszczenia, nie na samym przodzie. Mając krótkie włosy mogłoby to nawet dać taki złudny efekt o ile by się przyjęły Osobiście zauważyłem wydłużenie i zagęszczenie się włosów na całym ciele po kilku miesiącach stosowania min+fin i od niedawna dut Cytuj
Members antydhtor Napisano 18 Czerwca Members Napisano 18 Czerwca W tym wątku ktoś tam napisał, że to z dupy było pobierane u niego, ale mi to nie wygląda na włosy z dupy, choć nie widziałem jego dupy, ale i tak wątpię. Ludzie pewnie brednie wypisują. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi