Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Właściwie w każdej klinice oferującej BHT nie powinno być problemu - przynajmniej teoretycznie. Dzwoń, pisz i pytaj ich o to. 

Kiedyś na forum był forumowicz, który chciał z przeszczepiać włosy z nad fiuta na brodę, i bardzo mu zależało na takim zabiegu, bo miał słabo owłosione ciało, ale jakoś na forum już nie zdał relacji.

A pobrać z nogi - to przecież  żaden problem, i nawet na yt kiedyś jakiś lekarz jak pamiętam mówił o tym.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• 1 month later...
  • Members
Napisano
3 godziny temu, WygladPrzedeWszstkim napisał:

A co sądzicie o przeszczepie włosów łonowych na głowe w celu zwiększenia gęstości? 

Dla kogoś z NW5-7 i kto decyduje się na BHT jest to zawsze jakaś dodatkowa opcja, bo wiadomo glaca aby zmieniła się w iluzję naturalnej gęstości, to nie pogardzi każdą ilością włosów z ciała. Na pewno na dodatkowe zagęszczenia gdzieś na kornie w tylnej części i rozproszone wśród graftów pobranych z donoru.

Wiadomo, że będą cieńsze, 

Nie wiem jak u innych, ale u mnie łoniaki nadają się tylko na dogęszczenie brody, są bardzo podobne do tych z brody, tak grubością (a nawet chyba i grubsze) kształtem (kwadratowy/prostokątny przekrój) typem (raczej kręcone). Natywne na głowie mam cienkie i raczej o okrągłym przekroju. A o różnicy we fazach wzrostu już nawet nie mówię, bo to i tak dla większości łysiejących robiących HT nieistotne. 

Kiedyś myślałem o tym aby te z brody przerzucić na zakola, ale dobrze, że tego nie zrobiłem, bo nie chciałbym mieć takich na głowie.

I nie wiem jak u innych, ale wydaje mi się, że raczej łoniaki chyba zawsze są jednak grubsze i bardzo różniące się od tych na głowie.

ale o objętościowo wydaje mi się, że byłyby przydatne. Do tego minox też je wydłuższy i wzmocni

Zdolność pokrycia na pewno mają większą niż tez  innych części ciała tj. z rąk, nóg, klaty czy z pleców - jak ktoś szympansem jest. Minox coś tam pomoże, ale te włosy nigdy nie będą miały i tak takiej fazy wzrostu co te na głowie.

I jeszcze pewnie kwestia odpowiedniego lekarza, bo nie wiem czy każdy lekarz (tak mężczyzna jak i kobieta) by chciał pobierać innemu facetowi włosy z choćby obszaru z nad fiuta. To kwestia odpowiedniej kliniki - tak samo jak są np. gabinety oferujące golenie/depilację na całym kroczu, są gabinety masażu w tym miejscu, są studia tatuażu gdzie tatuaż na fiucie to nie problem... więc to też kwestia odpowiedniej kliniki.

• Like 1

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

• Members
Napisano
3 godziny temu, antydhtor napisał:

Minox coś tam pomoże, ale te włosy nigdy nie będą miały i tak takiej fazy wzrostu co te na głowie.

Wiadomo, po prostu zainspirował mnie ten wątek  https://www.reddit.com/r/tressless/comments/1b97cel/minox_experimentation_on_pubic_hair/ i zastosowania tych włosów do zagęszczenia, nie na samym przodzie. Mając krótkie włosy mogłoby to nawet dać taki złudny efekt o ile by się przyjęły

Osobiście zauważyłem wydłużenie i zagęszczenie się włosów na całym ciele po kilku miesiącach stosowania min+fin i od niedawna dut

• Members
Napisano

W tym wątku ktoś tam napisał, że to z dupy było pobierane u niego, ale mi to nie wygląda na włosy z dupy, choć nie widziałem jego dupy, ale i tak wątpię. Ludzie pewnie brednie wypisują.

Hairline Lowering Surgery: Everything You Need To Know