Members adas Napisano 14 Marca 2015 Members Napisano 14 Marca 2015 Jakiej firmy ten cynk? Bo bym wziął 2 opakowania. Z iHerb to zamawiacie? Cytuj
Members kulu Napisano 15 Marca 2015 Members Napisano 15 Marca 2015 @ziom1990, jak bedziesz juz skladal zamowienie to sie odezwij, bo moze bede mial jakies coupon codes Cytuj
Members barthezz Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Można się jeszcze dołaczyć? A do czego chcesz się dołączać??? Cytuj
Members nobo Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Można się jeszcze dołaczyć? A do czego chcesz się dołączać??? Do zamówienia. Nie wiem jak to działa, świezy jestem. Czy to wspolne zamówienie, czy kupowac można już bespośrednio od zioma jak dojdzie do polski.Jestem zainteresowany kilkoma produktami. Cytuj
Members sugaar Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Ziom robi zamówienie do swojego sklepu. Cytuj
Members Luksok Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Witam Ziomie a co myślisz o tym produkcie?Myślę że znalazło by się na niego wielu chętnych w tym ja:)http://www.puritan.com/puritans-pride-b ... scid=30165 Cytuj
Members adas Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 jak sobie zakupisz każda z witamin osobno z tego preparatu to będziesz miał większe dawki i starczy Ci na dłużej, minus to więcej tabletek do łykania. Nie wspominając o tym, ze jest tam wyciąg z grejpfruta, który ponoć szkodzi... Cytuj
Members ziom1990 Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Witam Ziomie a co myślisz o tym produkcie?Myślę że znalazło by się na niego wielu chętnych w tym ja:)http://www.puritan.com/puritans-pride-b ... scid=30165 Według mnie lepiej mieć w osobnych preparatach. Z kilku względów:1. taniej2. większe dawki3. możliwość przyjmowania o rożnych porach4. możesz zrezygnować z jednej substancji gdy stwierdzisz że nie ma sensu Cytuj
Gość Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Według mnie lepiej mieć w osobnych preparatach. Z kilku względów:1. taniej2. większe dawki3. możliwość przyjmowania o rożnych porach4. możesz zrezygnować z jednej substancji gdy stwierdzisz że nie ma sensu Jak kupisz 3 opakowania, to masz $6.71 za jedno. A jedno ma 60 kapsułek. A to naprawdę wygodne przyjmowanie jednej kapsułki dziennie. Jedyne co warto do tego dokupić to MSM. Sam stosuję takie combo i jestem zadowolony. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Ok to w takim razie wezmę wam powiedzmy 10 opakowań : ) Cytuj
Members jack_carver Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Oplaca sie brac MSM? Czy rzeczywiscie zauwazalnie poprawia grubosc? Obecnie z suplementow stosuje biotyne, cynk i kompleks b. Mysle nad tym MSM tez... Tez jestem zdania, ze lepiej osobno sobie kupic poszczegolne suplementy. Ten zbiorczy ma zdecydowanie zbyt male dawki witaminy b. Cytuj .
Members sugaar Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Lepiej jest rozpuścić i wcierać niż łykać kapsułki . Biotyna w tabsach też nie daje widocznych efektów na głowie. Cytuj
Members jack_carver Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Po biotynie i witaminach b widze, ze wlosy rosna szybciej co jest efektem pozadanym jak dla mnie bo nosze sie z zamiarem posiadania nieco dluzszych. Ponoc biotyna ma tez jakis minimalny pozytywny wplyw na MPB. Dzieki za spostrzezenie. Zalezy mi na dodaniu grubosci. Jesli faktycznie wcierki z MSM beda lepiej dzialac, trzeba bedzie rozwazyc takie rozwiazanie. Slyszalem, ze trzeba przyjmowac konskie dawki doustnie, zeby jakis efekt sie pojawil. Cytuj .
Members sugaar Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Że szybciej rosną to i ja widzę, ale grubość zyskują tylko włosy na ciele .Łykałem MSM Puritana, 4000 mg/dzień przez cały rok i efektu pogrubienia włosów na głowie nie zauważyłem . Cytuj
Gość Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 MSM po prostu dostarcza więcej składników do budulca włosów, przez co rosną szybciej i może poprawić się ich jakość. Cytuj
Members jack_carver Napisano 18 Marca 2015 Members Napisano 18 Marca 2015 Okej, dziekuje za wyjasnienia sugaar, jeszcze jedno pytanie: robisz obecnie wcierki z MSM? Cytuj .
Members nord Napisano 8 Kwietnia 2015 Members Napisano 8 Kwietnia 2015 Czy biotyna Swansona z alegro jest godna zaufania czy lepiej sprowadzać z pewnego źródła z zagranicy ? To samo dotyczy MSM. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 9 Kwietnia 2015 Members Napisano 9 Kwietnia 2015 Swanson jest jak najbardziej ok Cytuj
Members nord Napisano 12 Kwietnia 2015 Members Napisano 12 Kwietnia 2015 to po co sprowadzać skoro jest ok ? Cytuj
Members sugaar Napisano 12 Kwietnia 2015 Members Napisano 12 Kwietnia 2015 Przy dużej ilości wychodzi o wiele taniej niż na Allegro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi