Members Adrian95 Napisano 26 Czerwca Members Napisano 26 Czerwca Cześć coraz bardziej zastanawiam sie nad przeszczepem włosów a dokładniej zakola i moze troche nizej linia wlosow czy jest sens wogole to robić czy moge se pogorszyc tylko no i pytanie czy w Polsce uda sie zrobić zeby bylo dobrze ? Cytuj
Members galed12 Napisano 26 Czerwca Members Napisano 26 Czerwca Nie, w Polsce się przeszczepów nie robi. Najprędzej w Turcji bo jest dużo taniej i dużo lepsza jakość. Szkoda w ogóle ryzykować bo jak Ci ktoś raz zmarnuje włosy do przeszczepu to później już ciężko będzie cokolwiek zrobić. Sens jest, o ile zaczniesz stosować coś na wypadanie włosów np finasteryd bo wypadanie u Ciebie raczej dalej postępuje. Zrobią Ci przód a środek zacznie wypadać i co wtedy? Część klinik samo z siebie nawet zaleca stosowanie finasterydu po przeszczepie. 1 Cytuj
Members Adrian95 Napisano 27 Czerwca Autor Members Napisano 27 Czerwca (edytowane) Ogólnie biore nezyr juz od 1,5 roku chyba , ale delikatnie jednak te przerzedzenia i zakola wydaje mi sie powiekszają . Tez sie martwie o to ze przod zrobie i srodek moze wyłysieć chociaz mam nadzieje ze nie tak szybko ale do takiej Turcji nie wiem czemu ale chyba bym sie bał jechać Edytowane 27 Czerwca przez Adrian95 Cytuj
Members antydhtor Napisano 27 Czerwca Members Napisano 27 Czerwca Godzinę temu, Adrian95 napisał: Ogólnie biore nezyr juz od 1,5 roku chyba , ale delikatnie jednak te przerzedzenia i zakola wydaje mi sie powiekszają . Tez sie martwie o to ze przod zrobie i srodek moze wyłysieć chociaz mam nadzieje ze nie tak szybko Możesz przejść na dutasteryd. U kilku lekarzy w tym kraju dostaniesz bilet do apteki na to. 1 godzinę temu, Adrian95 napisał: ale do takiej Turcji nie wiem czemu ale chyba bym sie bał jechać A dlaczego byś się bał jechać do Turcji ? Zjedzą Cię tam ? Chłopie do Turcji latają na HT z całego świata, a lotniska, hotele i ulice pełne są pacjentów HT, poza tym Turcja to spokojny kraj bardzo często odwiedzany przez turystów i chyba nawet jeden z najspokojniejszych jeśli chodzi o tamten region, tamtejszą kulturę czy wyznanie. Chyba za dużo się nasłuchałeś tej rasistowskiej propagandy z Polski i z Europy, bowiem biali mówią w najgorszym kontekście o wszystkich innych, tylko nie o sobie, o swoich zbrodniach, i nie o tym co sami odpierdalali na przestrzeni wieków i nadal jeszcze odpierdalają. 1 Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Adrian95 Napisano 28 Czerwca Autor Members Napisano 28 Czerwca Bardziej się boję o to że nie jestem w stanie dogadać się z lekarzem bo słabo nawet z angielskim i tez dużo osób pisało że nienaturalnie i jednolicie każdemu robią ta linie wlosow ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Czerwca Members Napisano 28 Czerwca 24 minuty temu, Adrian95 napisał: Bardziej się boję o to że nie jestem w stanie dogadać się z lekarzem bo słabo nawet z angielskim To było tak od razu pisać - byłoby wiadomo o co chodzi. Są tureckie kliniki z jakimś polskim przedstawicielem/konsultantem i nawet na forum masz takie, ponadto co to za problem wynająć tłumacza (chyba i tak byłoby w sumie taniej z tłumaczem w najtańszych tureckich klinikach niż w PL), albo zabrać ze sobą kogoś kto się dogada ? 28 minut temu, Adrian95 napisał: i tez dużo osób pisało że nienaturalnie i jednolicie każdemu robią ta linie wlosow ? To samo można też powiedzieć o innych klinikach i np. o BHR, ale od tego chyba ma się język co ? A ponad to żeby nie było żadnych nieporozumień to kwestię linii ustala się podczas konsultacji jeszcze przed zabiegiem, a nie siedząc na fotelu czy leżąc na leżaku w klinice i po tym jak już zapłacone. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 28 Czerwca Members Napisano 28 Czerwca Co do tłumacza, to jeszcze jest opcja używania tłumacza na urządzeniach (które raczej teraz wszyscy mają) - wystarczy mówić do tego, a na ekranie pojawia się tekst w języku rozmówcy. Zawsze jest to jakaś deska ratunku w przypadku problemów i braku tłumacza, i bezkosztowo. Sam nie tak dawno rozmawiałem w ten sposób z Holendrem. A sztuczna inteligencja jest coraz mądrzejsza i coraz lepiej i dokładniej tłumaczy - już nie jest to co było 20 lat temu, że co zdanie to były farmazony, brednie i herezje wyświetlane. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Adrian95 Napisano 1 Lipca Autor Members Napisano 1 Lipca Wydaje się bardzo tanio . Ciekawe jak opinie o tym bo czytałem o jeszcze jednej klinice która jest tu często polecana na forum to 1500 euro różnicy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi