Members DzikusDzik Napisano 29 Czerwca Members Napisano 29 Czerwca Niedawno do Polski wszedł pierwszy oficjalny lek typu topical finasteride - Finjuve. Czy ktoś już używa? Dostępny jest na recepte. Cytuj
Members antydhtor Napisano 29 Czerwca Members Napisano 29 Czerwca Kupiłbym może, gdyby to było stężenie 25mg/ml. A tak swoją drogą to taką dawkę pozwolili aplikować... - przecież przy dwóch ml to będzie 5 mg, tyle co na BPH. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Zakolinho Napisano 1 Lipca Members Napisano 1 Lipca Właśnie kupiłem, jak stosujecie ? Zgodnie z podaną tabelą na stronie ? Cytuj
Members DzikusDzik Napisano 12 Lipca Autor Members Napisano 12 Lipca Ja psikam więcej trochę niż tam podają, żeby pokryć cały obszar łysiejący. A tak to zgodnie z instrukcją. NIe każą w ogóle tego wcierać, podobno tak dobrze się wchłania. Gdzieś widziałem badania że 90% w 5 minut substancji czynnej jest wchłonięte przez wierzchnią skrórę głowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi