Members DzikusDzik Napisano 29 Czerwca Members Napisano 29 Czerwca Niedawno do Polski wszedł pierwszy oficjalny lek typu topical finasteride - Finjuve. Czy ktoś już używa? Dostępny jest na recepte. Cytuj
Members antydhtor Napisano 29 Czerwca Members Napisano 29 Czerwca Kupiłbym może, gdyby to było stężenie 25mg/ml. A tak swoją drogą to taką dawkę pozwolili aplikować... - przecież przy dwóch ml to będzie 5 mg, tyle co na BPH. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Zakolinho Napisano 1 Lipca Members Napisano 1 Lipca Właśnie kupiłem, jak stosujecie ? Zgodnie z podaną tabelą na stronie ? Cytuj
Members DzikusDzik Napisano 12 Lipca Autor Members Napisano 12 Lipca Ja psikam więcej trochę niż tam podają, żeby pokryć cały obszar łysiejący. A tak to zgodnie z instrukcją. NIe każą w ogóle tego wcierać, podobno tak dobrze się wchłania. Gdzieś widziałem badania że 90% w 5 minut substancji czynnej jest wchłonięte przez wierzchnią skrórę głowy. Cytuj
Members Raper Napisano Środa o 12:41 Members Napisano Środa o 12:41 Ja stosuję Finjuve od tygodnia. Daję 4 psiknięcia dziennie, czyli maksymalną zalecaną ilość. Na ile czasu zostawiacie tego fina na głowie? Na ulotce jest napisane, aby było to co najmniej 6 godzin. A można zostawić na np. 24 godziny czy to za długo? Ja codziennie wieczorem myję głowę i najlepiej mi tą wcierkę zostawiać właśnie na te ok. 24 godziny Cytuj
Members antydhtor Napisano wczoraj o 14:38 Members Napisano wczoraj o 14:38 (edytowane) Nie wiedziałem, że to ma tylko 18 ml... Hmmm... Przy dawkowaniu 5mg ed wystarczyło by zaledwie na 9 dni. A pytanie po ile to sprzedają ? Edytowane wczoraj o 14:41 przez antydhtor Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 12 godzin temu Members Napisano 12 godzin temu Czyli przy dawkowaniu 5 mg ed kosztowałoby 540 PLN podczas gdy op fina 5mg (obojętnie jakiego producenta) 28-30 tabletek, kosztuje średnio 30 PLN albo nawet nie przekracza 30 i oczywiście przy cenie na 100%. A jeszcze kuhwa przecież ''za receptę'' dej... Niezłe zdzierstwo, no ale to już taki standard i norma przy lekach ''na łysienie''. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi