Members wonski Napisano 4 Lutego 2017 Members Napisano 4 Lutego 2017 viewtopic.php?f=5&t=1615 tu masz wszystko napisane co i jak. Cytuj
Members desper Napisano 5 Lutego 2017 Members Napisano 5 Lutego 2017 Siema, od wczoraj probuje wbic na strone zioma i lipa nie dziala. wiecie moze co sie dzieje ? Cytuj
Members maciekkk Napisano 5 Lutego 2017 Members Napisano 5 Lutego 2017 Podbijam pytanie, również strona mi nie działa Cytuj
Members ziom1990 Napisano 6 Lutego 2017 Autor Members Napisano 6 Lutego 2017 Będzie ogarnięte na dniach. Jest zmiana serwera, bo wcześniejszy usługodawca był bardzo kiepski... Także w tym tygodniu powinno wszystko wrócić do normy Pozdrawiam Cytuj
Members Jakubek Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 Panowie mam minoxidil 5% oraz Ru. Z racji tego, że nie mam w ogóle czasu na odczekanie od danej wcierki ,zamierzam stosować razem. Napiszcie jak chłop chłopu co ile czego aby roztwór był stabilny i dobry na początek. Moge stosować 3 x dziennie. Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 jako pojazd chcesz wykorzystać minox? jesli tak to sprawda prosta, tylko musisz robic nowe mieszanki jak najczęściej, pewnie 2 dni to max Cytuj
Members maciekkk Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 Wczęsniej wyczytałem ,że co tydzień by wystarczyło, ale im cześciej to wiadomo lepiej.Sam zamierzam mieszać z minoxem i z tego co wiem, to już nie trzeba Kb Cytuj
Members Jakubek Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 Tak, chcę minoxa jako pojazd. Też gdzieś wyczytałem, że co tydzień można robić i tak zamierzałem. Pozostaje tylko kwestia mieszania i żeby to starczyło na tydzien codziennie po 2 ml. Szukałem i szukalem i nic nie mogę znaleźć. Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 ale co tu mieszać, przygotuj szklany pojemnik zakrecany, najlepiej ciemne szkło, nalej tyle minoxa ile potrzebujesz na te kilka dni dodaj 5% RU i wymieszaj i koniec. Cytuj
Members desper Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 no wlasnie tez tak cche zrobic ale jeszcze do tego dochodzi spirytus. cytat z postu zioma : porcja na 10dni: 0,5-1g RU + 4g spirytus(96%) + 15g Kirkland (5%) tylko nie wiem czy kolejnosc jest wazna czy wszystko na raz i gra Cytuj
Members paulaner Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 Ja robie w folligainie bo ma dobre proporcje alkoholu i wody (jak w loxonie) i na 20 ml wrzucam 1g RU. Wychodzi mniej wiecej 5% roztwór Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 nie kazdy dodaje spirytus, np do stemoxa nikt, zalezy tez jaki minox masz, do jednego spir sie przyda do drugiego nie, najpierw minox spirytus zmieszaj potem dodaj ru Cytuj
Members desper Napisano 6 Lutego 2017 Members Napisano 6 Lutego 2017 mam zamiar kupic Alopxy (chyba najtaniej teraz wychodzi), na necie sklad podany to minox i tyle rozumiem ze jak w skladzie nie podaja spirytusu to dodajemy sami i Ru gra ? Cytuj
Members Jakubek Napisano 13 Lutego 2017 Members Napisano 13 Lutego 2017 Panowie stosuję Ru w Minoxidilu 5% Fologain P5 i tu pare pytań odnośnie tej wcierki:1 Czy po dodaniu spirytusu wcierka będzie się lepiej wchłaniała i nie będzie pozostawiała białego nalotu?2 Czy przed każdym użyciem wcierki myjecie głowę czy tylko raz dziennie ? Dodam, że czas pomiędzy nakładaniem wcierek to ok 7h, Myje przed każdym użyciem wcierki ( przychodzę z pracy, kąpiel i ok godz 16 nakładam wcierkę i ok 23 druga i tak codziennie)ale na dłuższą metę staje się to uciążliwe. Cytuj
Members dathan Napisano 14 Lutego 2017 Members Napisano 14 Lutego 2017 jak długo nadaje się do użycia niemieszane RU oraz KB. (temp. pokojowa, w szafce)Bo o ile o Ru to ponoć ~6 miesięcy z tego co wyczytałem to o Kb nie mogę nic znaleźć Cytuj
Members wonski Napisano 14 Lutego 2017 Members Napisano 14 Lutego 2017 RU w zamrażarce 2lata (w temp pokojowej nie wiem, lepiej jak najkrócej). KB rok czasu w temp pokojowej. Najlepiej mieć KB już gotowe z Spirolem, wtedy dłużej zachowuje świeżość. Cytuj
Members desper Napisano 20 Lutego 2017 Members Napisano 20 Lutego 2017 Przy stosowaniu RU i emu jaka przerwe miedzy dwoma aplikacjami zalecacie ? Cytuj
Members boboV Napisano 8 Marca 2017 Members Napisano 8 Marca 2017 W jaki sposób aplikujecie RU ? Po prostu "wylewacie" na głowę czy kupujecie jakieś aplikator żeby mieć go w sprayu? Cytuj
Members Lukasz1990 Napisano 21 Marca 2017 Members Napisano 21 Marca 2017 Panowie mam pytanie. Przez przypadek matka zamiast RU dała do zamrażarki pojazd KB SOL który sie zamroził i teraz go odmrażam. Nadaje sie to jeszcze do użytku. Prosze o odpowiedź zamierzam od jutra to stosować? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 22 Marca 2017 Autor Members Napisano 22 Marca 2017 Panowie mam pytanie. Przez przypadek matka zamiast RU dała do zamrażarki pojazd KB SOL który sie zamroził i teraz go odmrażam. Nadaje sie to jeszcze do użytku. Prosze o odpowiedź zamierzam od jutra to stosować? Nadaje. Tylko zobacz dokładnie jak się to wszystko przygotowuje Cytuj
Members Lukasz1990 Napisano 25 Marca 2017 Members Napisano 25 Marca 2017 Po rozmrożeniu KB SOL odlałem 20ml do flakonika i wsypałem do tego 1g RU. Mieszałem około godzinę i na powierzchni powstaje piana a same RU nie chce się rozpuścić. Nie wiem co mam dalej robić ?? Prosze o poradę czy to normalne Cytuj
Members ziom1990 Napisano 27 Marca 2017 Autor Members Napisano 27 Marca 2017 Po rozmrożeniu KB SOL odlałem 20ml do flakonika i wsypałem do tego 1g RU. Mieszałem około godzinę i na powierzchni powstaje piana a same RU nie chce się rozpuścić. Nie wiem co mam dalej robić ?? Prosze o poradę czy to normalne Czytałeś jak przygotować KB z koncentratu? Cytuj
Members marekx25 Napisano 4 Kwietnia 2017 Members Napisano 4 Kwietnia 2017 Jakie Ru ma uboki ? Czy dłuższe stosowanie może wpłynąć na organizm w przyszłości ? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Members Napisano 4 Kwietnia 2017 Jakie Ru ma uboki ? Czy dłuższe stosowanie może wpłynąć na organizm w przyszłości ? Czytałeś w ogóle wątek? Cytuj
Members kulu Napisano 7 Kwietnia 2017 Members Napisano 7 Kwietnia 2017 Odważnie zapytam, czym różni się ten http://allegro.pl/etanol-alkohol-etylow ... 80280.html od kupowanego w spożywczaku za 50 zł? Po rozmrożeniu KB SOL odlałem 20ml do flakonika i wsypałem do tego 1g RU. Mieszałem około godzinę i na powierzchni powstaje piana a same RU nie chce się rozpuścić. Nie wiem co mam dalej robić ?? Prosze o poradę czy to normalne Czytałeś jak przygotować KB z koncentratu?Właśnie dlatego warto byłoby podwiesić wątek z poradnikiem odnośnie koncentratu (bo o ten chodzi, prawda?), ja go szukałem za każdym razem, aż nie dodałem do zakładek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi