Clinics BHR Clinic Napisano 21 Lipca Clinics Napisano 21 Lipca Pacjent był zaniepokojony postępującymi zakolami. Odbudowaliśmy te obszary i wzmocniliśmy linię włosów, aby zapewnić w pełni naturalny efekt. Rezultat idealnie komponuje się z jego istniejącymi włosami, zarówno pod względem gęstości, jak i kierunku wzrostu. "Wszystko poszło naprawdę dobrze, a włosy wyglądają absolutnie fantastycznie!” Użyte grafty: 1 włosowe: 491 2 włosowe: 658 3 włosowe: 574 4 włosowe: 80 Total: 1803 FUE Przed zabiegiem: Zabieg: 12 miesięcy: Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Members antydhtor Napisano 2 Sierpnia Members Napisano 2 Sierpnia Pytanie mam takie, czy wiadomo jakiej średnicy są mniej więcej włosy w tym przypadku u tego pacjenta ? - bo wyglądają na dość cienkie, ale efekt dobry przy tak małej ilości graftów. I pytanie mam jeszcze odnośnie takich przypadków jak poniżej (to z Waszej kliniki z przed lat), był to Strip opiewający 3275 graftów. Jakiej mniej więcej szerokości są wycinane paski skóry przy takich zabiegach na taką ilość graftów i czy robiąc np ok. 2500 graftów tą metodą (Dr. Bisanga mi tyle oszacował kiedyś) lepiej zrobić krótszy ten pasek nie zachodzący tak daleko w przód nad uszy, a szerszy, czy zawsze lepiej węższy a dłuższy ? - Choć pewnie od elastyczności skóry wiele zależy. I pytanie trzecie, po jakim czasie od wykonania zabiegu redukcji czoła, można wykonać HT metodą STRIP/FUT ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Clinics BHR Clinic Napisano 5 Sierpnia Autor Clinics Napisano 5 Sierpnia Średnia grubość włosów u tego pacjenta wahała się między 50 a 60 μm (mikronów). Co do FUT/ STRIP, niestety w BHR. nie wykonujemy już zabiegów tą techniką. Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Rekomendowane odpowiedzi