Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Angel, robilem rozne eksperymenty z kuracja przez te wszystkie lata (jedynie od 3 lat fin byl przez caly czas niezmienna jej czescia) i nie stwierdzilem pogorszenia stanu na glowie. Czy taka sama sytuacja mialaby miejsce, gdybym teraz zrezygnowal z podstawy kuracji tj. finasterydu albo nawet rzucilbym cala kuracje w kat? Nikt tego nie wie. Wnioskujac jednak na podstawie stanu owlosienia meskich czlonkow mojej rodziny, zaryzykowalbym twierdzenie, ze czekalaby mnie dalsza, choc nieznaczna, recesja, a potem ewentualnie utrata gestosci (cos takiego ma moj ojciec - od lat trzyma mocne okolice NW3 ale z wiekiem traci gestosc, a dodatkowo wlosy traca na jakosci). Natomiast na chwile obecna takiego scenariusza wdrazac nie chce, bo kuracja nie przeszkadza mi w codziennym funkcjonowaniu, a ponadto nie chce sie przekonywac, jak by to bylo bez tych wszystkich wspomagaczy

Fighter, dzieki za komplement. Czekam na Twoja aktualizacje, bo tez dawno juz nic nie wrzucales

.

• Odpowiedzi 156
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jasne, wiem jak to jest kiedy sytuacja stabilna i rutyna z kuracja w zyciu. Problem i inne myslenie sie wlacza jak cos zaczyna byc nie halo z owlosieniem. Masz szczesciew nieszczesciu, ze takie nw tylko Cie czeka , bo mnie niestety nw 6 , ktore powinno byc juz zapewne , jakby nie ta cala wojna, ktora tocze.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

Napisano
Czy taka sama sytuacja mialaby miejsce, gdybym teraz zrezygnowal z podstawy kuracji tj. finasterydu albo nawet rzucilbym cala kuracje w kat?

Na forach było sporo przypadków ludzi, którzy zrozumieli, ze fin im pomagał, dopiero wtedy gdy go odstawili.

Myśleli, że włosy się im po prostu trzymają, a tymczasem w ciągu pół roku od odstawienia sytuacja uległa znacznemu pogorszeniu.

• 1 year later...
  • Members
Napisano

Maly update, acz nie fotograficzny (tych nie planuje juz). Wszystko sie trzyma tak jak sie trzymalo. Jedyna zmiana jest to, ze juz z pol roku nie prowadze zadnej kuracji. Czy kiedykolwiek powroce do farmakologii? Niewykluczone

.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano
Maly update, acz nie fotograficzny (tych nie planuje juz). Wszystko sie trzyma tak jak sie trzymalo. Jedyna zmiana jest to, ze juz z pol roku nie prowadze zadnej kuracji. Czy kiedykolwiek powroce do farmakologii? Niewykluczone

Czemu odstawiłeś dragi?