Members nobo Napisano 15 Stycznia 2015 Members Napisano 15 Stycznia 2015 Witam. Za miesiąc mam HT. Głownie zakola i przerzedzający się przód. Wątek w tym dziale ze zdjęciami. Macie jakiś pomysł jak zaprojektować/zwizualizować linię włosów? Cytuj
Members adas Napisano 15 Stycznia 2015 Members Napisano 15 Stycznia 2015 Wydaje mi się, że dużo ludzi popełnia błąd robiąc linię jak od garka na 2500 graftów za miast zostawić lekkie zakola i 1600, a resztę na potem. Ale to pewnie doktor wie lepiej jak ogarnięty. Cytuj
Members nord Napisano 16 Stycznia 2015 Members Napisano 16 Stycznia 2015 Zostaw sprawę specjaliście, ale zawsze możesz swoje 3 grosze dorzucić podczas rysowania liniii Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Wydaje mi się, że dużo ludzi popełnia błąd robiąc linię jak od garka na 2500 graftów za miast zostawić lekkie zakola i 1600, a resztę na potem. Ale to pewnie doktor wie lepiej jak ogarnięty.Delikatne zakola sa bardzo sexy! Nie wyobrazam sobie zrobienie lini prostej to jest dziecinne;p Zakola o byle nie byly za duze to jest to:) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members adas Napisano 17 Stycznia 2015 Members Napisano 17 Stycznia 2015 Nie, zakola nie są sexy wg mnie ... No ale jak kto woli. Ja bym tam chciał włosy jak od garnka. Cytuj
Moderators Nerd Napisano 17 Stycznia 2015 Moderators Napisano 17 Stycznia 2015 Zakola sexy nie są. Natomiast uważam, że każdemu pasuje co innego. I linia jak od garnka nie będzie pasowała na każdy typ czaszki Takie mam skromne zdanie Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
AngelOnTheEarth Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Zakola sexy nie są. Natomiast uważam, że każdemu pasuje co innego. I linia jak od garnka nie będzie pasowała na każdy typ czaszki Takie mam skromne zdanie No moze rzeczywiscie cos w tym bedzie najwiecej prawdy. Od zawsze pamietam sie z zakolami mniejszymi a teraz wiekszymi i wiadomo, ze przyzwyczaic sie tak czy siak musialem. Kto wie moze bardziej mi pasuja niz prosta linia a moze i nie. Dopoki na ht sie nie zdecyduje to nie przekonam sie nigdy;p Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members nobo Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Members Napisano 17 Stycznia 2015 Jaka to jest linia od garnka? Dajcie jakis przyklad, link albo foto. Cytuj
Members Skald Napisano 31 Stycznia 2015 Members Napisano 31 Stycznia 2015 Dopoki na ht sie nie zdecyduje to nie przekonam sie nigdy;p Narysuj sobie linię kredką do brwi i zakoloruj przestrzeń ponad - chyba najlepsza metoda żeby zobaczyć jaka linia pasuje Cytuj Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.http://www.fusehairpolska.blogspot.com Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.
Members adas Napisano 1 Lutego 2015 Members Napisano 1 Lutego 2015 Wg mnie to linia powinna być jak marszczysz ekstremalnie czoło i pierwsza fałda od lini włosów to mniej więcej idealna linia jaką możesz mieć. Nie wyobrażam sobie, że ktoś na te fałdy sadzi grafty . Cytuj
Members matyjass Napisano 15 Marca 2015 Members Napisano 15 Marca 2015 Nie, zakola nie są sexy wg mnie ... No ale jak kto woli. Ja bym tam chciał włosy jak od garnka. Zakola są sexy i każda kobieta to powie. Sexy jest nawet całkowita łysina jak masz twarz Bruca Willisa. Jak chcesz włosy jak od garnka to sobie załóż garnek na głowę Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Nie, zakola nie są sexy wg mnie ... No ale jak kto woli. Ja bym tam chciał włosy jak od garnka. Zakola są sexy i każda kobieta to powie. Sexy jest nawet całkowita łysina jak masz twarz Bruca Willisa. Jak chcesz włosy jak od garnka to sobie załóż garnek na głowę No faceci wola miec zajebista linie widomo, ale to, ze dziewczyny lubia i wola male zakola to cos w tym musi byc, zauwazylem na przestrzeni tylu lat. Co do garnka do...es porzadnie haha xD Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members jack_carver Napisano 16 Marca 2015 Members Napisano 16 Marca 2015 Jak dla mnie prosta linia wyglada genialnie pod warunkiem posiadania w miare duzego czola (np. Brad Pitt i Tom Cruise). Jesli ktos ma malutkie czolko, wyglada jak uposledzony. Cytuj .
Moderators Nerd Napisano 17 Marca 2015 Moderators Napisano 17 Marca 2015 Hah mam dość wysokie czoło. Może nie trakicznie wysokie, ale zawsze jakoś myślałem, że chciałbym mieć mniejsze. Może to efekt tego, żę jak mam już spore zakola to to czoło wyglada na jeszcze wieksze z profilu. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members jack_carver Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Dokladnie tak jest. Ja mam tez duze czolo, ale recesja ktora nie jest tak duza, w moim przekonaniu wyglada na wieksza. Do niskich czol pasuja za to zakola NW2 jak ulal. Taki Zayn Malik ze swoim NW0 wyglada jak lekko opozniony. Za to juz Brad Pitt ze swoja perfekcyjna linia wyglada zajebiscie mesko Cytuj .
Moderators Nerd Napisano 17 Marca 2015 Moderators Napisano 17 Marca 2015 No to ja mam właśnie czoło bliżej Brada Pitta. I zapewne z taką normalną linią bez zakoli prezentowałoby się super. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members antydhtor Napisano 11 Kwietnia 2015 Members Napisano 11 Kwietnia 2015 Ja bym chciał taką linię jak ma Frank Vincent Tu można zobaczyć http://www.hairlosshelp.com/forums/text ... did=103705 Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members nord Napisano 12 Kwietnia 2015 Members Napisano 12 Kwietnia 2015 Moja taka rada odnośnie lini dla tych którzy nie mieli jeszcze ht. 1) dla tych którzy będą mieli zawsze dłuższe włosy i czesali się na bok bądz do tyłu zalecam "okrągłą" linię włosów czyli patrząc z góry półkole (nie trójkąt). Coś jak gość na reklamie bhr.2) dla tych którzy będą się ścinali na krótko (0,5 - 3 cm) ewentualnie włoski na żel i do góry wtedy bardziej jak od linijki. Mogą też ewentualnie zostawić taki ząbek na centralnym przodzie co dodaje charakteru.3) w obydwu przypadkach zrobić jak największe łuki na zakolach tak aby było płynne przejście pomiędzy linią pionową a poziomą. I nie wstydzić się że ktoś zauważy zmianę że zakola się zmniejszyły. Ja tak myślałem i chciałem w miarę małe łuki na zakolach i teraz żałuję im gładsze przejście tym milsze jest to dla oka. Cytuj
Members antydhtor Napisano 13 Kwietnia 2015 Members Napisano 13 Kwietnia 2015 Moja taka rada odnośnie lini dla tych którzy nie mieli jeszcze ht. 1) dla tych którzy będą mieli zawsze dłuższe włosy i czesali się na bok bądz do tyłu zalecam "okrągłą" linię włosów czyli patrząc z góry półkole (nie trójkąt). Coś jak gość na reklamie bhr.2) dla tych którzy będą się ścinali na krótko (0,5 - 3 cm) ewentualnie włoski na żel i do góry wtedy bardziej jak od linijki. Mogą też ewentualnie zostawić taki ząbek na centralnym przodzie co dodaje charakteru.3) w obydwu przypadkach zrobić jak największe łuki na zakolach tak aby było płynne przejście pomiędzy linią pionową a poziomą. I nie wstydzić się że ktoś zauważy zmianę że zakola się zmniejszyły. Ja tak myślałem i chciałem w miarę małe łuki na zakolach i teraz żałuję im gładsze przejście tym milsze jest to dla oka. Co prawda to prawda! Zgadzam się 100% i też tak polecam. Sam bym tego lepiej nie ujoł. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jack_carver Napisano 17 Kwietnia 2015 Members Napisano 17 Kwietnia 2015 Fran Vincent wyglada jak okropnie z taka linia. Z NW2 wygladalby na dystyngowanego pana. Jego czolo jest zbyt male do tak idealnej linii. Poza tym styl fryzury raczej niewlasciwy dla trojkatnej twarzy. Cytuj .
Members antydhtor Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 Fran Vincent wyglada jak okropnie z taka linia. Z NW2 wygladalby na dystyngowanego pana. Jego czolo jest zbyt male do tak idealnej linii. Poza tym styl fryzury raczej niewlasciwy dla trojkatnej twarzy. Ha Ha co zazdrościsz mu ? Frank Vincent jest fenomenem łysienie zupełnie go nie dotyka, ma stan owłosienia lepszy niż nie jeden nastolatek albo nawet baba. Jasne że napewno jakaś znikoma część włosów mu wypadła ale to z wieku bo ma on już swoje lata, poszukaj zdjęcia choć ciężko znaleźć i zobacz jakie miał niskie czoło w młodości. Rzeczywiście może trochę ta fryzura nie pasuje do trójkątnej twarzy, ale robi wrażenie, właściwie to już rzuciło mi się to w oczy oglądając filmy w których grał a wtedy to nie wiedziałem nawet jak się nazywa i kto to jest. A może poprostu się już przyzwyczaiłeś poniekąd do łysiny czy też innej fryzury i wydaję się to dziwne. A może Frankowi chodzi też o podkreślenie tej trójkątnej twarzy bo uważa to za atut i dlatego tak się czesze. To tak samo jakby powiedzieć że łysina niezbyt pasuje do niekształtnej czaszki i jajowatej głowy ale coż nikt nie wybiera jeśli o łysinę chodzi. -- 18 kwie 2015, 9:30 -- Nie mogą wszyscy tak samo wyglądać jak np. artykuły masowe z chińskiej fabryki bo wtedy nudne by to było i dziwaczne oraz nie naturalne Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members jack_carver Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 Nie zazdroszcze. Stwierdzam tylko, ze przy tak malym czole NW1 nie wyglada korzystnie (poza tym swoje robi tez wiek tego pana) Cytuj .
Rekomendowane odpowiedzi