Members dzikibeduinek Napisano 6 Lutego 2015 Members Napisano 6 Lutego 2015 Słuchaj to wszystko jest na wyrost co tutaj piszesz. Ja z perspektywy czasu nie kupiłbym żadnego specyfiku, który oni proponują. Tyle przewertował całe forum i wybrał dla siebie kurację. Cytuj
Members qwert12 Napisano 6 Lutego 2015 Autor Members Napisano 6 Lutego 2015 Słuchaj to wszystko jest na wyrost co tutaj piszesz. Ja z perspektywy czasu nie kupiłbym żadnego specyfiku, który oni proponują. Tyle przewertował całe forum i wybrał dla siebie kurację.A byłeś u nich, że takie zdanie masz? Ja bym sie bał stosować chińskie RU, bo nigdy nie wiadomo co w przyszłości będzie sie działo... Królikiem nie chce być. -- 07 lut 2015, 1:13 -- A stosował któś miód?http://pokonalem-lzs.pl/ Mam w planach spróbować Cytuj
Members dzikibeduinek Napisano 7 Lutego 2015 Members Napisano 7 Lutego 2015 Słuchaj to wszystko jest na wyrost co tutaj piszesz. Ja z perspektywy czasu nie kupiłbym żadnego specyfiku, który oni proponują. Tyle przewertował całe forum i wybrał dla siebie kurację.A byłeś u nich, że takie zdanie masz? A nie wywnioskowałeś tego z moich postów ? Cytuj
Members qwert12 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Members Napisano 8 Lutego 2015 Jak sie czyta na telefonie, to nie zawsze wszystko dokładnie widać, więc wybacz Cytuj
Members nord Napisano 9 Lutego 2015 Members Napisano 9 Lutego 2015 A nie lepiej zastosować wypróbowany Nizoral. Cytuj
Members Adriankk825 Napisano 20 Sierpnia 2021 Members Napisano 20 Sierpnia 2021 Byłem u Trychologa w Warszawie,( klinika HairMedica ) mialem problem z łojotokiem ale dobry specjalista pomogl mi z tym problemem Moge myc wlosy rzadziej niz dotychczas. Używałem szamponu z Rebitalia Teatree. Polecam ta klinike, w razie pytan chetnie sluze pomoca. Pozdrawiam Adrian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi