Members tedzik Napisano 23 Marca 2015 Members Napisano 23 Marca 2015 http://hairlosscure2020.com/dr-victor-hasson-updates-us-on-topical-finasteride-and-topical-dutasteride/ Dr Hasson nadmienił, że nowa formuła z finasterydem do stosowania zewnętrznego jest dostępna dla pacjentów z Europy poprzez firmę Farmacia Parati. Na ich stronie jakoś nie ma informacji o tym środku. Narazie nie mam czasu się z nimi skontaktować, zostawiam tylko info żeby rozpocząć dyskusję na temat tego środka. Cytuj
Gość Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Przyznam, że interesujące. Nawet jeśli systemowa absorpcja jakaś by tam była, to i tak powinien to być względnie bezpieczny środek, a na pewno bezpieczniejszy od doustnego. Dobre uzupełnienie lub alternatywa dla RU, przynajmniej na koronie. Cytuj
Members Radek Napisano 23 Marca 2015 Members Napisano 23 Marca 2015 Ciekawe czy jest z jakimś pojazdem, który ograniczałby absorbcje systemową i czy nie będzie występował problem upregulacji receptorów po odstawieniu. Cytuj Fin
Members penertp Napisano 23 Marca 2015 Members Napisano 23 Marca 2015 Po odstawieniu w przypadku długiego stosowania upregulacja pewnie nieunikniona.Oprócz zmniejszenia side effects (całkowite wyeliminowanie w mojej ocenie jest niemożliwe) ciekawa jest jeszcze informacja sugerująca 40 % wyższą skuteczność od standardowego fina. Info w temacie z 2014 :These findings show that DHT concentration in the scalp, after 7-day treatment course of P-3074 once daily, was more reduced (about 40%) than after 1 mg oral finasteride administration for the same treatment period. Cytuj Proscar 1mg, Keto, Biotyna, Cynk, MSM.Loxon 5% porzucony po 8 miesiącach.
Members tedzik Napisano 27 Marca 2015 Autor Members Napisano 27 Marca 2015 Na HairLossTalk ktoś napisał do tej firmy z Włoch, odpisali coś takiego: ******** email not edited (only names are left out) **********thank you for contacting us.We produce a new liposomal formulation of Finasteride Gel.To receive it, you only need to send us by email a prescription of a doctor, and we can directly ship to you.There is no minimum order, just tell us how many bottle do you need.The price for one bottle 30 ml is € 65,00.Please, tell us also what is your address for the shipping. If you need any other informations, don't hesitate to contact us. Thank you very much******** http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/91408-Topical-Finasteride-Canada/page2 Ja byłbym chętny na zamówienie, ktoś jeszcze? Ciekawe jak takie combo zadziała w połączeniu z finem doustnie. Lion, czy nie uważasz że fin zewnętrznie może wykazać lepszą efektywność na przodzie, a nie tylko na koronie jak fin wewnętrznie? Cytuj
Members Joseph Napisano 31 Marca 2015 Members Napisano 31 Marca 2015 Ja też jestem zainteresowany. Cytuj
Members rhodos2012 Napisano 31 Marca 2015 Members Napisano 31 Marca 2015 też jestem za, jakieś wspolne zamowienie moze zorganizujemy -- 01 kwie 2015, 0:48 -- też jestem za, jakieś wspolne zamowienie moze zorganizujemy Cytuj
Members wylysialek Napisano 1 Kwietnia 2015 Members Napisano 1 Kwietnia 2015 Ja też jestem zainteresowany Cytuj
Members mali118 Napisano 1 Kwietnia 2015 Members Napisano 1 Kwietnia 2015 zglaszam sie i ja.ps. zna kto przyblizona cene Cytuj
Members barthezz Napisano 1 Kwietnia 2015 Members Napisano 1 Kwietnia 2015 No jest przeca podana. 65 jełro za flaszkę (30ml) plus koszta przesyłki. Cytuj
Members aprik Napisano 1 Kwietnia 2015 Members Napisano 1 Kwietnia 2015 W razie czego też bym był zainteresowany. Cytuj
Members user01 Napisano 3 Kwietnia 2015 Members Napisano 3 Kwietnia 2015 ja też chętnie Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Gość Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Decyzja jest prawem kazdego. Kto chce niech bierze, kto nie to niech nie bierze - nasze swiete prawo. Ja pewnie bym wział gdyby: - 300 zl za 30 ml (30 ml przy wiekszych obszarach lysienia i fryzurze utrudniajacej aplikacje to moze na 2 tygodnie nie starczyc)- nie ma potwierdzenia klinicznego dzialania Zastanówcie sie nad tym rozwniez Cytuj
Members barthezz Napisano 5 Kwietnia 2015 Members Napisano 5 Kwietnia 2015 Właśnie przez stosunek cena - ilość nie podzielam entuzjazmu kolegów. Cytuj
Members enigma Napisano 5 Kwietnia 2015 Members Napisano 5 Kwietnia 2015 Ciekawe info... więcej linków do publikacji / badań / artykułów / dzienników osób stosujących? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi