Members harryd Napisano 21 Stycznia 2016 Members Napisano 21 Stycznia 2016 To DMI można gdzieś kupić? pozdrdawid Cytuj
Members ziom1990 Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Members Napisano 21 Stycznia 2016 To DMI można gdzieś kupić? pozdrdawid W Polsce jest drogie. W USA dużo taniej np. "lotion crafter" Cytuj
Members tedzik Napisano 21 Stycznia 2016 Members Napisano 21 Stycznia 2016 Ziom czy planujesz moze sprzedawać zrobiony przez siebie pojazd, tak jak KBsol ? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Members Napisano 21 Stycznia 2016 Ziom czy planujesz moze sprzedawać zrobiony przez siebie pojazd, tak jak KBsol ? Hmm, nie byłby to głupi pomysł, zważywszy na to że ceny DMI są korzystniejsze przy większych ilościach. Ale ma lepszą informację - jestem w kontakcie z ludźmi z lab. w Niemczech, którzy deklarują że są w stanie przygotować nanosomy nie tylko z seti, ale praktycznie z większością odczynników. Zobaczymy jak to się potoczy. Jeśli się nie uda to zawsze pozostaje standardowy pojazd z DMI Cytuj
Members tedzik Napisano 21 Stycznia 2016 Members Napisano 21 Stycznia 2016 Byłoby mega A jako tymczasowe rozwiązanie co byś polecał? Bo jednak ogarnięcie DMI to troche zachodu Cytuj
Members wooofer Napisano 26 Stycznia 2016 Members Napisano 26 Stycznia 2016 Podpisuje się pod pytaniem! Cytuj
Members ziom1990 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Members Napisano 26 Stycznia 2016 Byłoby mega A jako tymczasowe rozwiązanie co byś polecał? Bo jednak ogarnięcie DMI to troche zachodu Tymczasowe zadanie to robienie porcji codziennie ze standardowego pojazdu, lub jak ktoś używa minoksa to wymieszanie razem z minoksem (ponoć minox zwiększa stabilność do kilkunastu dni - nie sprawdzałem doświadczalnie, są to informacje z forum zagranicznego) Cytuj
Members lalus Napisano 27 Stycznia 2016 Members Napisano 27 Stycznia 2016 W standardowym czyli może być też KB i Spiro? Jak do RU Cytuj
Members ziom1990 Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Members Napisano 27 Stycznia 2016 W standardowym czyli może być też KB i Spiro? Jak do RU Przez standardowy mam na myśli eth +pg/peg + woda Cytuj
Members zw81 Napisano 30 Stycznia 2016 Members Napisano 30 Stycznia 2016 Ziom, kiedy można spodziewać się Seti w sklepie? W jakich proporcjach rozpuszczać go z minoksem? Dzięki Cytuj
Members ziom1990 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Members Napisano 30 Stycznia 2016 Ziom, kiedy można spodziewać się Seti w sklepie? W jakich proporcjach rozpuszczać go z minoksem? Dzięki Nie będzie, wyprzedane..... Nowa porcja dopiero za 2 miesiące, bo przenoszą laboratorium w inne miejsce do jakiś większych pomieszczeń... Cytuj
Members adas Napisano 3 Lutego 2016 Members Napisano 3 Lutego 2016 Domowy pojazd do seti to eth dmi polysorb80. Mieszanki robić najlepiej na 3 dni, ale można na tydzień.Pge2 można rozpuszczac w stemoxie. Cytuj
Members mtruszczek1 Napisano 17 Lutego 2016 Members Napisano 17 Lutego 2016 Jakieś nowe wieści na horyzoncie odnośnie działania SETI? Mija już ponad miesiąc odkąd go testujecie, jakieś zmiany na głowie widzicie czy jeszcze jest zdecydowanie za wcześnie by z czegokolwiek zdawać relacje? Przyznam, że RU w moim przypadku nie działa tak jak bym tego chciał dlatego szukam alternatyw albo przynajmniej dobrego dodatku do istniejącej kuracji. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 17 Lutego 2016 Autor Members Napisano 17 Lutego 2016 Jakieś nowe wieści na horyzoncie odnośnie działania SETI? Mija już ponad miesiąc odkąd go testujecie, jakieś zmiany na głowie widzicie czy jeszcze jest zdecydowanie za wcześnie by z czegokolwiek zdawać relacje? Przyznam, że RU w moim przypadku nie działa tak jak bym tego chciał dlatego szukam alternatyw albo przynajmniej dobrego dodatku do istniejącej kuracji. Za wcześniej. Poczekajcie jeszcze i nie piszcie czy ktoś widzi różnicę za kolejne 2 tygodnie... Cytuj
Members androgenfighter Napisano 20 Lutego 2016 Members Napisano 20 Lutego 2016 Jak wkomponować SETI do kuracji => głównie na bazie RU z KB ( stosowanym rano) Stosować SETI na wieczór? czy SETI można stosować w pojeździe KB? Cytuj RU 5%Minoxidil 5% (od 22.01.2017) Mix olejków (Awokado, Rycynowy, Kokosowy) na zmianę z Emu Oil E2D
Members sdrw Napisano 20 Lutego 2016 Members Napisano 20 Lutego 2016 Mam pytanie do zioma - czy mógłbyś trochę rozjaśnić czy ta nowa substancja może być używana zamiast RU/fina? Czy sam zamierzasz to stosować? bo z Twojej ktorejś wypowiedzi wywnioskowałem, że chyba nie? I kiedy szacunkowo można by się spodziewać tego jako oferty na szerszą skalę u nas na forum? Pozdrawiam. Cytuj
Members janek19802003 Napisano 3 Marca 2016 Members Napisano 3 Marca 2016 Ktoś z forum stosuje antagonistę CRTH2? czy ktoś orientuje skąd można zamówić antagonistę CRTH2 ? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Marca 2016 Autor Members Napisano 3 Marca 2016 Jak wkomponować SETI do kuracji => głównie na bazie RU z KB ( stosowanym rano) Stosować SETI na wieczór? czy SETI można stosować w pojeździe KB? Musisz rozdzielić pory dnia. I niestety ale jedyny pojazd z "łatwiej dostępnych" to: 60-70%eth + 10-20% DMI + 10-20% PEG400 / Polysorbate 80 Mam pytanie do zioma - czy mógłbyś trochę rozjaśnić czy ta nowa substancja może być używana zamiast RU/fina? Czy sam zamierzasz to stosować? bo z Twojej ktorejś wypowiedzi wywnioskowałem, że chyba nie? I kiedy szacunkowo można by się spodziewać tego jako oferty na szerszą skalę u nas na forum? Pozdrawiam. Na szerszą skalę raczej ciężko bo szybko schodzi, raczej w zam. grupowych. Nie wiem jak sprawa wygląda w porównaniu do innych, ponieważ to jest zbyt krótki okres czasu, zwróć uwagę jak długo do świadomości przebijał się fakt że cokolwiek może być równie skuteczne jak finJa już jestem nauczony na własnych błędach i nie zmieniam w kuracji nic dopóki na mnie działa, dlatego spokojnie obserwuję jak się sprawy potoczą (bez większego entuzjazmu czy też niechęci) Ktoś z forum stosuje antagonistę CRTH2? czy ktoś orientuje skąd można zamówić antagonistę CRTH2 ? Jest kilka osób, ale po raz kolejny piszę że to jest za wcześnie na wyciąganie wniosków. Cytuj
Members androgenfighter Napisano 3 Marca 2016 Members Napisano 3 Marca 2016 Ziom, Proszę Cię jeszcze o rozszyfrowanie skrótów substancji: 60-70%eth + 10-20% DMI + 10-20% PEG400 / Polysorbate 80 Cytuj RU 5%Minoxidil 5% (od 22.01.2017) Mix olejków (Awokado, Rycynowy, Kokosowy) na zmianę z Emu Oil E2D
Members ziom1990 Napisano 3 Marca 2016 Autor Members Napisano 3 Marca 2016 ethanolDimethyl Isosorbidepolyethylene glycol 400Polysorbate 80 Cytuj
Members tedzik Napisano 4 Marca 2016 Members Napisano 4 Marca 2016 ethanolDimethyl Isosorbidepolyethylene glycol 400Polysorbate 80 Ziom czy mógłbys napisać gdzie najlepiej kupić powyższe składniki? Cytuj
Members wooofer Napisano 14 Marca 2016 Members Napisano 14 Marca 2016 Ziom, Proszę Cię jeszcze o rozszyfrowanie skrótów substancji: 60-70%eth + 10-20% DMI + 10-20% PEG400 / Polysorbate 80 Czyli tutaj mogę wybrać czy wrzucam do mieszanki polysorbate80 czy peg400? to wszystko mogę razem zmieszać? jak długo taki pojazd może siedziec w temp pokojowej? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 14 Marca 2016 Autor Members Napisano 14 Marca 2016 Nie wiem ja testowałem poszczególne proporcje przez rozpuszczeniem, jedynie na jedną porcję. Ale zakładam że wymieszane pojazdy można bez problemu przetrzymywać i później jedynie dolewać Cytuj
Members ziom1990 Napisano 21 Marca 2016 Autor Members Napisano 21 Marca 2016 Będzie w przeciągu kilku tygodni kolejna partia. Jak ktoś rozważa to PW do mnie z informacją Cytuj
Members sdrw Napisano 21 Marca 2016 Members Napisano 21 Marca 2016 A czy osoby testujące posiadają już jakies spostrzeżenia? czy jeszcze zbyt wcześnie aby wyciągać jakieś wnioski? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi