Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

UDAŁO SIĘ PO 50 LATACH - ŻEGNAMY ŁYSIENIE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozpoczynamy KAMPANIĘ FAKTU na temat naszego jedynego i niepowtarzalnego medykamentu.

FAKT NR 1

Bazą naszej wcierki jest alkohol. Badania za miliony badaniami, ale ostatecznie okazało się, że ta prastara substancja gwarantuje najlepsze wchłanianie substancji aktywnych wgłąb skóry. Postawiliśmy na klasyczny etanol. Stężenie etanolu w naszej wcierce osiąga bagatela 30% - już to powinno świadczyć jaką moc sprawczą ma ten lek.

AMBASADOR FAKTU NR 1 - ALEKSANDER KWAŚNIEWSKI - PREZYDENT RP

E588utf.jpg

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

FAKT NR 2

Nasza wcierka powoduje 100% odrost - skuteczność gwarantowana. Odrost nie tyczy się tylko włosów na głowie, ale na każdej części ciała, na którą aplikowany jest lek ( o ile natywnie rosły tam kiedyś włosy). Włosy stają się jedwabiste, mocne i zdrowe. Często odrost jest tak spektakularny, że włosy osiągają długości większe niż naturalnie. Bywa, że plączą się niemiłosiernie tworząc tak zwane kołtuny - negatywna konsekwencja obfitości szczeciny - ale wówczas wystarczy grzebień, szampon i odżywka by okiełznać ten jakże przyjemny, w naszej sytuacji, chaos.

AMBASADOR FAKTU NR 2 -KAZIMIERA SZCZUKA - FEMINISTKA

6z1cguL.jpg

Napisano

FAKT NR 3

Dzień wejścia mojej wcierki na rynek to pogrzeb Mercka, producentów Minoxa i klinik przeszczepów. Złoty interes bazujący na ludzkiej naiwności ma tutaj swój kres - pożegnajcie się w dobrym stylu badylarze.

AMBASADOR FAKTU NR 3 -KENNETH FRAZIER - PREZES MERCK

UQcJHzX.jpg

Napisano

Saw palmeto, skrzyp polny i inne badziewia. Tobie, jak widać, już wmówili, że ogórki i pomidory też pomagają na łysienie - himalaje manipulacji ze strony koncernów. Moja wcierka wyleczy was z reprezentowanej tu naiwności.

PS

Widzę, że tych z MEDMIXU tez boli:) Jaki piękny ukryty PR - by ustawiać się w jednym rzędzie z Merckiem i Bisangą. Was akurat partacze nie miałem na myśli - jesteście niegroźni - jakość waszych usług to sukcesywne rynkowe samobójstwo.

• Members
Napisano

Farsa kończy się tam, gdzie pojawiają się oszczerstwa. Wtedy na myśl przychodzi tylko jedno zdanie. Alboś bogaty, albo głupi.

Napisano

Sami widzicie. Kolejne groźby:) Wyczucie tematyki zagadnienia godne odźwiernego w mojej nowej fabryce - masz tę robotę chłopie. Ile zrobiłeś już donosów na Kryszaka?

Kochani oni mogą mi grozić codziennie - dla was warto - włosy macie jak w banku.

A teraz koniec tego spamu:

FAKT NR 4

Nasza wicerka nie powoduje żadnych negatywnych efektów ubocznych. Nie musicie się martwić o swoje physis - co ma stać - stać będzie. Nie musicie się martwić o swoją psyche - żadnych brainfogów, utraty koncentracji czy stanów quasidepresyjnych.

AMBASADOR FAKTU NR 4 -CHARLIE SHEEN - ALKOHOLIK I NARKOMAN/SYNA AKTORA

DYYaEsv.jpg

Napisano

My sprzedajemy jedyny, skuteczny lek na łysienie, a Pan wyskakujesz tu z nawozem pod uprawy roślin niskopiennych? Wiem, że łysienie jest trudne, ale że tak, aby zamiast włosów sadzić rododendron? Ładnie się to Panu, mimo wszystko, przyjęło, jednak widzę pewne niedociągnięcia - na wiosnę proponuję wzbogacić podkład gnojownikiem.

• 1 month later...
Napisano

Wcierki nie będzie .

Niestety - to było silniejsze ode mnie. Merck zaoferował mi takie pieniadze za wstrzymanie dystrybucji, że nie mogłem odmówić - musiałem wziąć - Ty byś nie wziął 2mld dolarów?

Jako że mam moralnego kaca wobec Was i chcąc to zrekompensować postanowiłem, że każdemu z was który założył konto przed wrześniem 2015 roku zasponsoruje przeszczep w kwocie do 50 tyś złotych. Info na priv.

• Members
Napisano
Wcierki nie będzie .

Niestety - to było silniejsze ode mnie. Merck zaoferował mi takie pieniadze za wstrzymanie dystrybucji, że nie mogłem odmówić - musiałem wziąć - Ty byś nie wziął 2mld dolarów?

Jako że mam moralnego kaca wobec Was i chcąc to zrekompensować postanowiłem, że każdemu z was który założył konto przed wrześniem 2015 roku zasponsoruje przeszczep w kwocie do 50 tyś złotych. Info na priv.

Dzięki stach zawsze można na Ciebie liczyć!

Napisano
czyli jako jedyny zrobiłem zakup z zapasem na 40lat (do moich 75 urodzin) i mam efekty

Prawdopodobnie podpisales na siebie wyrok:) A juz na bank dom Ci spladrują