Gość Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Rozpoczynamy KAMPANIĘ FAKTU na temat naszego jedynego i niepowtarzalnego medykamentu. FAKT NR 1 Bazą naszej wcierki jest alkohol. Badania za miliony badaniami, ale ostatecznie okazało się, że ta prastara substancja gwarantuje najlepsze wchłanianie substancji aktywnych wgłąb skóry. Postawiliśmy na klasyczny etanol. Stężenie etanolu w naszej wcierce osiąga bagatela 30% - już to powinno świadczyć jaką moc sprawczą ma ten lek. AMBASADOR FAKTU NR 1 - ALEKSANDER KWAŚNIEWSKI - PREZYDENT RP Cytuj
Gość Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 FAKT NR 2 Nasza wcierka powoduje 100% odrost - skuteczność gwarantowana. Odrost nie tyczy się tylko włosów na głowie, ale na każdej części ciała, na którą aplikowany jest lek ( o ile natywnie rosły tam kiedyś włosy). Włosy stają się jedwabiste, mocne i zdrowe. Często odrost jest tak spektakularny, że włosy osiągają długości większe niż naturalnie. Bywa, że plączą się niemiłosiernie tworząc tak zwane kołtuny - negatywna konsekwencja obfitości szczeciny - ale wówczas wystarczy grzebień, szampon i odżywka by okiełznać ten jakże przyjemny, w naszej sytuacji, chaos. AMBASADOR FAKTU NR 2 -KAZIMIERA SZCZUKA - FEMINISTKA Cytuj
Gość Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 FAKT NR 3 Dzień wejścia mojej wcierki na rynek to pogrzeb Mercka, producentów Minoxa i klinik przeszczepów. Złoty interes bazujący na ludzkiej naiwności ma tutaj swój kres - pożegnajcie się w dobrym stylu badylarze. AMBASADOR FAKTU NR 3 -KENNETH FRAZIER - PREZES MERCK Cytuj
Members der Napisano 15 Listopada 2015 Members Napisano 15 Listopada 2015 A co ci badylarze hodują ogórki czy pomidory ? Cytuj
Gość Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 Saw palmeto, skrzyp polny i inne badziewia. Tobie, jak widać, już wmówili, że ogórki i pomidory też pomagają na łysienie - himalaje manipulacji ze strony koncernów. Moja wcierka wyleczy was z reprezentowanej tu naiwności. PS Widzę, że tych z MEDMIXU tez boli:) Jaki piękny ukryty PR - by ustawiać się w jednym rzędzie z Merckiem i Bisangą. Was akurat partacze nie miałem na myśli - jesteście niegroźni - jakość waszych usług to sukcesywne rynkowe samobójstwo. Cytuj
Members der Napisano 16 Listopada 2015 Members Napisano 16 Listopada 2015 Farsa kończy się tam, gdzie pojawiają się oszczerstwa. Wtedy na myśl przychodzi tylko jedno zdanie. Alboś bogaty, albo głupi. Cytuj
Gość Napisano 16 Listopada 2015 Napisano 16 Listopada 2015 Sami widzicie. Kolejne groźby:) Wyczucie tematyki zagadnienia godne odźwiernego w mojej nowej fabryce - masz tę robotę chłopie. Ile zrobiłeś już donosów na Kryszaka? Kochani oni mogą mi grozić codziennie - dla was warto - włosy macie jak w banku. A teraz koniec tego spamu: FAKT NR 4 Nasza wicerka nie powoduje żadnych negatywnych efektów ubocznych. Nie musicie się martwić o swoje physis - co ma stać - stać będzie. Nie musicie się martwić o swoją psyche - żadnych brainfogów, utraty koncentracji czy stanów quasidepresyjnych. AMBASADOR FAKTU NR 4 -CHARLIE SHEEN - ALKOHOLIK I NARKOMAN/SYNA AKTORA Cytuj
Members Hysy Luj Napisano 18 Listopada 2015 Members Napisano 18 Listopada 2015 u mnie też ten specyfik przyniósł spektakularne efekty, dzięki Stachu Cytuj
Gość Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 My sprzedajemy jedyny, skuteczny lek na łysienie, a Pan wyskakujesz tu z nawozem pod uprawy roślin niskopiennych? Wiem, że łysienie jest trudne, ale że tak, aby zamiast włosów sadzić rododendron? Ładnie się to Panu, mimo wszystko, przyjęło, jednak widzę pewne niedociągnięcia - na wiosnę proponuję wzbogacić podkład gnojownikiem. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 u mnie też ten specyfik przyniósł spektakularne efekty, dzięki Stachu Efekty uboczne? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Gość Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Wcierki nie będzie . Niestety - to było silniejsze ode mnie. Merck zaoferował mi takie pieniadze za wstrzymanie dystrybucji, że nie mogłem odmówić - musiałem wziąć - Ty byś nie wziął 2mld dolarów? Jako że mam moralnego kaca wobec Was i chcąc to zrekompensować postanowiłem, że każdemu z was który założył konto przed wrześniem 2015 roku zasponsoruje przeszczep w kwocie do 50 tyś złotych. Info na priv. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 5 Stycznia 2016 Members Napisano 5 Stycznia 2016 Wcierki nie będzie . Niestety - to było silniejsze ode mnie. Merck zaoferował mi takie pieniadze za wstrzymanie dystrybucji, że nie mogłem odmówić - musiałem wziąć - Ty byś nie wziął 2mld dolarów? Jako że mam moralnego kaca wobec Was i chcąc to zrekompensować postanowiłem, że każdemu z was który założył konto przed wrześniem 2015 roku zasponsoruje przeszczep w kwocie do 50 tyś złotych. Info na priv. Dzięki stach zawsze można na Ciebie liczyć! Cytuj
Members Hysy Luj Napisano 5 Stycznia 2016 Members Napisano 5 Stycznia 2016 czyli jako jedyny zrobiłem zakup z zapasem na 40lat (do moich 75 urodzin) i mam efekty Cytuj
Gość Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 czyli jako jedyny zrobiłem zakup z zapasem na 40lat (do moich 75 urodzin) i mam efekty Prawdopodobnie podpisales na siebie wyrok:) A juz na bank dom Ci spladrują Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi