Members ametyst Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 Witam, Juz od okolo 2 lat widze przezedzenie we włosach. Bylo to spowodowane nerwica zwiazana ze zwiazkiem.. Ostatnio postanowilem nie uprawiac w ogole seksu itp... Mozna powiedziec, ze jestem wiecznie naladowany.Odczuwam ostatnio swedzenie glowy. Czy jest to efekt rosniecia wlosow? Dodam, ze nie mam problemu z chorobami skory glowy itp..Pozdrawiam Cytuj
Members der Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 Swędzenie głowy jest najczęściej informacją o ... nadchodzącym wypadaniu włosów.Ale Ty może masz inaczej Cytuj
Members wylysialek Napisano 17 Października 2015 Members Napisano 17 Października 2015 Potwierdzam, to co napisał der. Działaj szybko, żeby przestały swędzieć, bo mogą ostro polecieć. Cytuj
Members ametyst Napisano 18 Października 2015 Autor Members Napisano 18 Października 2015 HmmCo moge zrobic? Kiedys tez juz mnie swedzialy ale na szczescie przestaly:(Ten loxon 2% dziala? Cos czytalem, ze potrzeba bloker.Trzeba to tosowac non stop bo jak czlowiek przestanie to znow beda wypadaly Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi