Members antydhtor Napisano 22 Kwietnia 2019 Members Napisano 22 Kwietnia 2019 Chciałem wstawić coś na prawdę rzadko spotykanego, a konkretnie redukcję czoła (SHL SHA FRS) u faceta, i od razu wykreowanie juszejpa podczas tego zabiegu bez HT. Ciekawe. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Matrix_neo94 Napisano 22 Kwietnia 2019 Members Napisano 22 Kwietnia 2019 Niestety efektem ubocznym tego zabiegu jest to że jest potem za mało skóry na całym ciele w efekcie gdy zamyka się oczy to się dupa otwiera. Potwierdzone info Cytuj
Members antydhtor Napisano 22 Kwietnia 2019 Members Napisano 22 Kwietnia 2019 Matrix zazdro ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 22 Kwietnia 2019 Members Napisano 22 Kwietnia 2019 Tak myślałem. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members lysoll Napisano 23 Kwietnia 2019 Members Napisano 23 Kwietnia 2019 Minusem tej metody jest dalsze łysienie linii. To można zrobić u kogoś, kto jest po HT i na "niezniszczalną" linię. Cytuj
Members antydhtor Napisano 23 Kwietnia 2019 Members Napisano 23 Kwietnia 2019 Albo u kogoś kto nie łysieje, albo jeśli wiadomo, że łysiał, nie będzie. Mnie natomiast zastanawia jeszcze, czy u kogoś z NW6/7 dało by się tego tylnego ''juszejpa'' cofnąć do przodu do stanu NW3/4 a resztę zrobić poprzez HT i odpowiednio gęściej. A widziałem gdzieś, że starszemu gościowi obniżyli czoło aż o 8 czy nawet 9 cm tą metodą. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members lysoll Napisano 23 Kwietnia 2019 Members Napisano 23 Kwietnia 2019 Pytanie, jaka byłaby gęstość przy takim naciągu. Cytuj
Members antydhtor Napisano 3 Sierpnia 2020 Members Napisano 3 Sierpnia 2020 Zobaczcie jak ludzie sobie obniżają linię metodą redukcji czoła. Jego czoło teraz ma ok połowę wysokości nosa, i brody. Trójpodział twarzy został mocno zaburzony, ale koleś tak chciał i ma. -- 03 sie 2020, 14:50 -- Cała operacja była już prezentowana filmem, ale wklejam jeszcze fotkę pokazującą tę drugą metodę cięć (o której kiedyś mówiłem) mającą na celu od razu pozbycia się czy zminimalizowania wżerów/kątów bocznych. https://onlinelibrary.wiley.com/cms/ass ... 0002-m.jpg Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi