Members ed8805 Napisano 5 Grudnia 2015 Members Napisano 5 Grudnia 2015 Witajcie. Na załączonych zdjęciach widać mój obecny stan.Moja obecna kuracja:1 tabl. Prostatan, biotyna 9mg Purtian.Co drugi dzień na całą noc nakładam Emu oil z Saw ze sklepiku. Rano zmywam szamponem Jason Biotin, Ketoxin albo Bingo Spa z keratyną, po Nizoralu robi mi sie lekki łupież.Codziennie wieczorem piję szklankę wierzbownicy drobnokwiatowej, 1/4 kostkę drożdzy, 2 łyżeczki siemienia lnianego w ziarenkach. Nie używam praktycznie cukru.Stosowałem przez około 1,5 miesiąca Ru jednak odniosłem wrażenie podrażniania i pogorszania stanu dlatego odstawiłem narazie.Biorę jeszcze MSM Swanson 1000mg, Cynk Purtians 25mg.Co drugi dzień zacząłem pryskać wieczorem górę specyfikiem Kamiwaza.Czy moje łysienie to typowa anadrogenówka czy DPA?Pewnie stres w pracy, oraz praca przy komputerze może mieć jakiś wpływ. Niepokoi mnie to, że odczuwam swędzenie praktycznie na całej górze głowy, ale najbardziej na przodzie i gniazdku.Podczas mycia tracę coś około 70 do 100 włosów. Cytuj
Members ed8805 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Members Napisano 7 Grudnia 2015 Zamierzam rozpocząć kurację finem. Stosować Nezyr czy jakiś inny? Zacząć od dawki 0,5mg/24h czy od razu 1mg/24h? Czy coś jeszcze warto dorzucić do kuracji? Cytuj
Gość Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 To nie DPA. To zaawansowany schemat NW. Fin to jedno z wyjść. W Twoim stanie zastanowiłbym się poważnie nad Minoxem - chyba że masz przeciwwskazania. Cytuj
Members ed8805 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Members Napisano 7 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedź. Na razie sytuacja jest niezbyt stabilna i nie myślałem o minoxie. Wiążę pewne nadzieje z CB, ale na razie nie mam dostępu. Czytałem też o ASC-J9, tylko nie wiem gdzie to dostać. Z dostępnych środków to jeszcze myślałem o Nizoralu kremie. A jakie jeszcze są dostępne wyjścia z tej sytuacji? Utrzymanie i chociaż jakiekolwiek zagęszczenie byłoby sukcesem. Cytuj
Gość Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Oprocz dutasterydu i RU wyczerpales chyba wszyskie opcje - nie wspominam o nowych podejsciach- SETI, PGE. Tak - warto byłoby mieć stabilizację - ale pewnie trudno będzie Ci ją wyłapać. Daj sobie jakiś okres na blokerze i po nim spokojnie możesz ruszyć w minoxa - stan masz taki, że kolejne, ewntualne ubytki tragedii nie zrobią - a dajesz sobie jakieś szanse na jakiś odrost i zageszczenie. Cytuj
Members wylysialek Napisano 7 Grudnia 2015 Members Napisano 7 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedź. Na razie sytuacja jest niezbyt stabilna i nie myślałem o minoxie. Wiążę pewne nadzieje z CB, ale na razie nie mam dostępu. Czytałem też o ASC-J9, tylko nie wiem gdzie to dostać. Z dostępnych środków to jeszcze myślałem o Nizoralu kremie. A jakie jeszcze są dostępne wyjścia z tej sytuacji? Utrzymanie i chociaż jakiekolwiek zagęszczenie byłoby sukcesem. Posiadam ASC-J9 na sprzedaż. Leży już spory kawał czasu w zamrażalniku, ale jak będziesz zainteresowany, to tanio oddam i możesz wypróbować. Cytuj
Members ed8805 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Members Napisano 8 Grudnia 2015 Może później to ASC dorzucę do korucji. Na razie zacznę z finem i zobaczę jak na mnie działa. Koledzy jakie badania warto zrobić? Testosteron, testosteron wolny, DHEA, czy coś jeszcze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi