Members lysy1972 Napisano 16 Lutego 2016 Members Napisano 16 Lutego 2016 Czy ktoś łączył te 2 środki ze sobą w płynnej postaci i ew,w jakiej proporcji?Pozdrawiam Cytuj
Members Jumper Napisano 12 Marca 2016 Members Napisano 12 Marca 2016 Ja rozciągnę temat. Czy ktoś dodawał coś od siebie do Minoxidilu? Cytuj
Members wylysialek Napisano 13 Marca 2016 Members Napisano 13 Marca 2016 Na starym forum takie eksperymenty były dość popularne. Niektórzy dodawali sporo substancji. Osobiście rozkruszałem kiedyś i wsypywałem kilka tabletek zincteralu (cynk). Mnie to nic nie dawało. Sądząc po zaniku popularności takich praktyk chyba innym też wiele nie pomogło, ale jeśli ktoś ma pozytywne doświadczenia, niech się wypowie. Cytuj
Members monsieur Napisano 13 Marca 2016 Members Napisano 13 Marca 2016 Ja rozciągnę temat. Czy ktoś dodawał coś od siebie do Minoxidilu? fajnie dodać kwasu azealinowego jako blokera DHT a i może kompleksu witamin z grupy B głównie B6... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi