Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Jak wiadomo Emu u Zioma jest narazie niedostępne, czy ktoś orientuje się gdzie można kupić certyfikowany olej z Emu ?

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Certyfikowany tzn?

czy to jest taki certyfikat jak na diamenty w pierścionkach (tzn jest to bezużyteczne i dla laika niemożliwe aby połaczyć certyfikat z danym pierścionkiem).

Napisano

Używałeś kiedyś to od Zioma? Jeśli tak - mógłbys to jakoś porównać?

Napisano

https://www.swansonvitamins.com/swanson ... -ml-liquid

To jest niby spoko - spełnia nasze forumowe wymagania. Koszt: 16,99USD + 13 USD (transport). To trzeba przemnożyć przez cło i VAT ( na program 500 plus - vat oczywiście naliczany od sumy składowych (cena + transport + cło)) - około 30%. Razem około 40USD - co na złociszony obecnie wychodzi 150 zł. Bez tragedii jak na inwestycję półroczną.

A tu jest jeszcze taniej: https://www.healthmonthly.co.uk/swanson ... re_emu_oil 95 złoty Powyzsze wyliczenia zostawiam więc dla kolekcjonerów:)

• Members
Napisano

Właśnie ja sam się zastanaeiam nad emu oil i z tego co widzę polecacie swansona więc jego bym kupił jeśli więc ktoś chce zakupić też to moglibyśmy więcej opakowań wziąć i na pewno wyjdzie taniej z przesyłką...

Napisano

Nie wyjdzie taniej. Przesyłka do Polski 2,75GPB. Wewnetrzna w PL , nie mając umowy z kurierami ,wychodzi drożej - a jeszcze bawimy się w jakieś akrobacje.

• Members
Napisano
Właśnie ja sam się zastanaeiam nad emu oil i z tego co widzę polecacie swansona więc jego bym kupił jeśli więc ktoś chce zakupić też to moglibyśmy więcej opakowań wziąć i na pewno wyjdzie taniej z przesyłką...

To dobry pomysł Ja wstępnie byłbym chętny.

Napisano

Jeszcze raz:

1) Przesyłka z UK kosztuje 15 złotych

2) Przesyłka wewnętrzna 15 złotych

3) Większa przesyłka z UK kosztuje więcej (tak sugeruje platforma zakupowa)

4) Sprawa tyczy się wydatku 95 złoty w skali pół roku

5) Znajdź ambitnego, który pozbiera pieniadze, zamówi całość - pozniej popaczkuje i wysle w cała Polskę - wszystko za darmo

6) Wymieniamy się danymi osobowymi

7) Cena już jest tak atrakcyjna , ze wychodzi taniej niz u Zioma

8) O rabatach cenowych nic nie wiadomo

9) Większe zamówienie - większe ryzyku braku na magazynie - wydłużony czas dostawy

10) Wydłużony czas realizacji - zbieranie kasy , czekanie na przelew, dostawa z UK, dostawa do domu

Butelka EmuOil naprawdę nie jest warta zakupów grupowych. Zostawcie to na przesyłki z USA, na duże przebitki cenowe duzych ilości, na substancje eksperymetalne z 5 obiegu itd. Tutaj poprostu wchodzisz do sklepu i kupujesz - tak ja w mięsnym u Pani Bożeny.

Napisano

Zamówiłem butlę skondensowanego strusia u puddingożerców. Na wstępie - 2 tygodnie oczekiwania, bo nie mają na magazynie - czekamy i przecieramy szlak.

• Members
Napisano

Ja bym chętnie zamówił z Thunder ridge (tam skąd zamawial ziom do sklepu) orientuje się ktoś czy nadal wysyłają do Polski? Ewentualnie emu gold z betterlife ale nie orientuje się czy jest lepszy jakościowo bo nie doczytałem informacji o certyfikacie

• 2 weeks later...
Napisano

Struś dobiegł - zajęło mu to 2 tygodnie. Cechy fizyczne mazidła jak z albumu - konsystencja, kolor, zapach - wszystko przypomina mi dzieciństwo, gdy kupowało się strusia u Zioma w sklepiku - na zeszyt.

• 1 month later...
Napisano

Do mnie doszło ostatecznie - tyle mogę powiedzieć. Po miesiacu rzeczywiscie można robić jaki ferment - uzasadnione.

• Members
Napisano

1) Przesyłka z UK kosztuje 15 złotych

2) Przesyłka wewnętrzna 15 złotych

Widzę, że płaciłes 2x15zl za przesyłke. Tak pokazała ci platforma podczas zakupu?

U mnie bylo to 2,72funta a wiec sklep wysłał paczke do PL za 15 zł - troche tanio.

Dostałes nr paczki do śledzenia?