Members nord Napisano 1 Marca 2016 Members Napisano 1 Marca 2016 Jak wiadomo Emu u Zioma jest narazie niedostępne, czy ktoś orientuje się gdzie można kupić certyfikowany olej z Emu ? Cytuj
Members mtruszczek1 Napisano 1 Marca 2016 Members Napisano 1 Marca 2016 Ja niedawno kupiłem z tej aukcji http://m.ebay.pl/itm/PURPLE-EMU-AEA-CER ... nav=SEARCH. Bardzo dobry kontakt, wysłał mi tego samego dnia co zamawiałem, ma certyfikat AEA wiec polecam jak najbardziej. Lecz przy takim kursie $ jaki teraz mamy dosyć drogo to wychodzi niestety :/ Cytuj
Members sdrw Napisano 22 Marca 2016 Members Napisano 22 Marca 2016 Certyfikowany tzn? czy to jest taki certyfikat jak na diamenty w pierścionkach (tzn jest to bezużyteczne i dla laika niemożliwe aby połaczyć certyfikat z danym pierścionkiem). Cytuj
Gość Napisano 27 Marca 2016 Napisano 27 Marca 2016 Tez muszę zlokalizować strusia: Ma ktoś coś do powiedzenia na temat tej wersji - sprzedawana również w polskiej witrynie za 2,5x ceny z ebaya: http://www.ebay.co.uk/itm/151699340426 Struś na etykiecie niby jest, to chyba w porzo? Cytuj
Members sdrw Napisano 27 Marca 2016 Members Napisano 27 Marca 2016 Mam to samo ale ze źródła 2,5xceny Cytuj
Gość Napisano 27 Marca 2016 Napisano 27 Marca 2016 Używałeś kiedyś to od Zioma? Jeśli tak - mógłbys to jakoś porównać? Cytuj
Members sdrw Napisano 28 Marca 2016 Members Napisano 28 Marca 2016 No własnie niestety nie, nawet nie znam powodów dla ktorych nie jest już dostepne... Cytuj
Members ziom1990 Napisano 29 Marca 2016 Members Napisano 29 Marca 2016 Tez muszę zlokalizować strusia: Ma ktoś coś do powiedzenia na temat tej wersji - sprzedawana również w polskiej witrynie za 2,5x ceny z ebaya: http://www.ebay.co.uk/itm/151699340426 Struś na etykiecie niby jest, to chyba w porzo? Ten akurat to jest rozwadniany shit. Kupowałem 2 razy na początku "przygody z EMU" Cytuj
Members sdrw Napisano 29 Marca 2016 Members Napisano 29 Marca 2016 Ok wiec gdzie mozna sie zaopatrzec w cos porzadnego w Polsce? Cytuj
Gość Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 https://www.swansonvitamins.com/swanson ... -ml-liquid To jest niby spoko - spełnia nasze forumowe wymagania. Koszt: 16,99USD + 13 USD (transport). To trzeba przemnożyć przez cło i VAT ( na program 500 plus - vat oczywiście naliczany od sumy składowych (cena + transport + cło)) - około 30%. Razem około 40USD - co na złociszony obecnie wychodzi 150 zł. Bez tragedii jak na inwestycję półroczną. A tu jest jeszcze taniej: https://www.healthmonthly.co.uk/swanson ... re_emu_oil 95 złoty Powyzsze wyliczenia zostawiam więc dla kolekcjonerów:) Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Mialem tego strusia swansona nie raz, bardzo dobry pedziwiatr z niego! Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members adrianswiader Napisano 13 Kwietnia 2016 Members Napisano 13 Kwietnia 2016 Czyli Panowie polecacie tego emu ze swansona. Australijski wiec certyfikat niekoniecznie musi posiadać. Mam nadzieje ze pomoże na suchą skórę głowę oraz pieczenie i swędzenie Cytuj
Members bartl100 Napisano 13 Kwietnia 2016 Members Napisano 13 Kwietnia 2016 Właśnie ja sam się zastanaeiam nad emu oil i z tego co widzę polecacie swansona więc jego bym kupił jeśli więc ktoś chce zakupić też to moglibyśmy więcej opakowań wziąć i na pewno wyjdzie taniej z przesyłką... Cytuj
Gość Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Nie wyjdzie taniej. Przesyłka do Polski 2,75GPB. Wewnetrzna w PL , nie mając umowy z kurierami ,wychodzi drożej - a jeszcze bawimy się w jakieś akrobacje. Cytuj
Members chudy2k Napisano 13 Kwietnia 2016 Members Napisano 13 Kwietnia 2016 Właśnie ja sam się zastanaeiam nad emu oil i z tego co widzę polecacie swansona więc jego bym kupił jeśli więc ktoś chce zakupić też to moglibyśmy więcej opakowań wziąć i na pewno wyjdzie taniej z przesyłką...To dobry pomysł Ja wstępnie byłbym chętny. Cytuj
Members bartl100 Napisano 13 Kwietnia 2016 Members Napisano 13 Kwietnia 2016 Ale może za zamówienie większej ilości emu wyjdzie taniej Cytuj
Gość Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Jeszcze raz: 1) Przesyłka z UK kosztuje 15 złotych2) Przesyłka wewnętrzna 15 złotych3) Większa przesyłka z UK kosztuje więcej (tak sugeruje platforma zakupowa)4) Sprawa tyczy się wydatku 95 złoty w skali pół roku5) Znajdź ambitnego, który pozbiera pieniadze, zamówi całość - pozniej popaczkuje i wysle w cała Polskę - wszystko za darmo 6) Wymieniamy się danymi osobowymi7) Cena już jest tak atrakcyjna , ze wychodzi taniej niz u Zioma8) O rabatach cenowych nic nie wiadomo9) Większe zamówienie - większe ryzyku braku na magazynie - wydłużony czas dostawy10) Wydłużony czas realizacji - zbieranie kasy , czekanie na przelew, dostawa z UK, dostawa do domu Butelka EmuOil naprawdę nie jest warta zakupów grupowych. Zostawcie to na przesyłki z USA, na duże przebitki cenowe duzych ilości, na substancje eksperymetalne z 5 obiegu itd. Tutaj poprostu wchodzisz do sklepu i kupujesz - tak ja w mięsnym u Pani Bożeny. Cytuj
Members sdrw Napisano 13 Kwietnia 2016 Members Napisano 13 Kwietnia 2016 A ja chętnie kupiłbym kolejne Emu u zioma jak pure 100%, tylko że - nie ma tam... Cytuj
Gość Napisano 20 Kwietnia 2016 Napisano 20 Kwietnia 2016 Zamówiłem butlę skondensowanego strusia u puddingożerców. Na wstępie - 2 tygodnie oczekiwania, bo nie mają na magazynie - czekamy i przecieramy szlak. Cytuj
Members adrianswiader Napisano 21 Kwietnia 2016 Members Napisano 21 Kwietnia 2016 Ja bym chętnie zamówił z Thunder ridge (tam skąd zamawial ziom do sklepu) orientuje się ktoś czy nadal wysyłają do Polski? Ewentualnie emu gold z betterlife ale nie orientuje się czy jest lepszy jakościowo bo nie doczytałem informacji o certyfikacie Cytuj
Gość Napisano 29 Kwietnia 2016 Napisano 29 Kwietnia 2016 Struś dobiegł - zajęło mu to 2 tygodnie. Cechy fizyczne mazidła jak z albumu - konsystencja, kolor, zapach - wszystko przypomina mi dzieciństwo, gdy kupowało się strusia u Zioma w sklepiku - na zeszyt. Cytuj
Members czekan Napisano 21 Czerwca 2016 Members Napisano 21 Czerwca 2016 Też zamówiłem z http://www.healthmonthly.co.uk ale jakos nie możemy sie spotkac od miesiaca. Zaczynam sie o niego bać. Cytuj
Gość Napisano 21 Czerwca 2016 Napisano 21 Czerwca 2016 Do mnie doszło ostatecznie - tyle mogę powiedzieć. Po miesiacu rzeczywiscie można robić jaki ferment - uzasadnione. Cytuj
Members czekan Napisano 25 Czerwca 2016 Members Napisano 25 Czerwca 2016 1) Przesyłka z UK kosztuje 15 złotych2) Przesyłka wewnętrzna 15 złotych Widzę, że płaciłes 2x15zl za przesyłke. Tak pokazała ci platforma podczas zakupu? U mnie bylo to 2,72funta a wiec sklep wysłał paczke do PL za 15 zł - troche tanio. Dostałes nr paczki do śledzenia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi