Members chaos Napisano 12 Kwietnia 2016 Members Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam, Jakie bylo moje zdziwienie gdy dzis chcialem zakupic w aptece loxon 5, a pani pyta czy mam recepte? Recepte na loxon? Od kiedy? Tzn. teraz mam biegac co miesiac do dermatologa po recepte na loxon ktory de facto trzeba uzywac do konca zycia?NIe mieszkalem w Polsce kilka lat, widze ze troche sie pozmienialo. Czy ktos moze poradzic jak kupic loxon 5, moze jakas apteka internetowa? Pozdrawiam! Cytuj
Members jack_carver Napisano 12 Kwietnia 2016 Members Napisano 12 Kwietnia 2016 Od zawsze. Poza tym loxon to drogie gowno jest. Kupuj kirkland Cytuj .
Members antydhtor Napisano 12 Kwietnia 2016 Members Napisano 12 Kwietnia 2016 Albo jakiegoś innego bez recepty z neta. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members chaos Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 12 Kwietnia 2016 Nie, Loxon nigdy nie byl na recepte, przynajmniej do 2006 roku. Ale fakt, teraz jest drogi (ponad 50 PLN) i jeszcze ta recepta, zupelna porazka.A mozecie polecic jakis sprawdzony sklep skad mozna zamowic minox 5% bez recepty? Cytuj
Members matias21 Napisano 13 Kwietnia 2016 Members Napisano 13 Kwietnia 2016 n alle masz Foligain P5 po 3 dyszki Cytuj
Members Jumper Napisano 18 Kwietnia 2016 Members Napisano 18 Kwietnia 2016 Alopexy jest dużo tańszy, ale tez jest na receptę. Cytuj
Members romek1 Napisano 1 Maja 2016 Members Napisano 1 Maja 2016 Idz do innej apteki, w 3/4 przypadków sprzedadzą. Ja powiedziałem wprost ze nie mam czasu łazić po receptę - sprzedała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi